Cozmin Guşă insistă cu teoria conspiraţiei: „Marcel Pavel este victima unui joc subteran si a unei farse”

Artistul Marcel Pavel, diagnosticat recent cu noul coronavirus, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care se declară supărat și mâhnit din cauza unor oameni care l-au acuzat că s-a infectat intenționat.

RomaniaTV.net
20 iun. 2020, 20:45
Cozmin Guşă insistă cu teoria conspiraţiei: „Marcel Pavel este victima unui joc subteran si a unei farse”

Analistul politic Cozmin Gușă a vorbit, sâmbătă, la România TV, despre infectarea cu noul coronavirus a lui Marcel Pavel, despre care spun că este o farsă. „Este víctima unui joc subteran si a unei farse. Vedeți cât de isterizați au devenit oamenii, totul exemplificat prin ceea ce i se întâmplă lui Marcel Pavel.

Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a înrăutăţit. Artistul nu poate respira fără masca de oxigen

A avut 2 teste care au ieșit negative. Nici în acest moment, Marcel Pavel nu are nici un simptom de coronavirus, dar are o dublă pneumonie. Se simte foarte prost, dar nu pe motiv de coronavirus. A fost obligat să semneze un act că nu vorbește cu presa.

El nu are coronavirus, totul e o mascaradă. Nimeni din familia lui nu s-a infectat. Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering – Se sustrăgea inclusiv mâncarea

Oamenii care l-au testat pe Marcel Pavel au fost bucuroși să constate că el nu are coronavirus”, a spus Cozmin Gușă.

Cozmin Guşă, prieten bun cu Marcel Pavel, susţine că artistul nu are coronavirus: „E o lege a tăcerii, un exerciţiu de PR” 

Conform România TV, Marcel Pavel are coronavirus, două teste confrimând că este pozitiv la Covid 19.