Crăciun 2015 în Poiana Braşov. Pachete turistice cu pomana porcului, sarmale şi cozonaci tradiţionali

CRĂCIUN 2015. Românii, cei care vor să petreacă sărbătorile de iarnă în ţară, se bat să petreacă pe Valea Prahovei, fie că la hotel, fie la pensiune, fie că se strâng mai mulţi şi închiriază o vilă, cabană..etc. Cel mai scump pachet vândut în această iarnă a fost cumpărat de o familie de români stabilită în Norvegia. 

21 dec. 2015, 06:19
Crăciun 2015 în Poiana Braşov. Pachete turistice cu pomana porcului, sarmale şi cozonaci tradiţionali

Mulţi dintre cei care au ceva bani şi vor să petreacă Naşterea Domnului cum se petrece la români, aleg de obicei pachete turistice în Poiana Braşov. 

Citeşte şi Cum faci în 3 minute un îngeraş din carton pentru a decora masa de Crăciun

Cei cu posibilităţi financiare mai mici pot apela la oferta hotelului Miraj din Poiana Braşov. Un sejur de 5 zile, 4 noţi de cazare, costă 1250 de lei de persoană. Pachetul include cazare, mese, cină tradiţională de Crăciun, muzică live şi alte surprize, după cum anunţă conducerea hotelului. 

Pentru un sejur tot de 5 zile cu 4 nopţi de cazare, hotelul Alpin din Poiana Braşov are un tarif de 289 de euro de persoană. Pachetul include cină bufet, masă festivă în ziua de Crăciun, precum şi program artistic. Pachetele turistice, şi la Miraj şi Alpin, sunt în perioada 23-27 decembrie.  

Un pachet turistic cu mai puţine zile de cazare, 3, vine din partea hotelului Rina Vista. Pachetul costă 145 de euro de persoană şi cuprinde  

-3 nopti cazare cu mic dejun, loc in camera dubla, Cina Traditionala din Ajunul Craciunului si Cina Festiva de Craciun, program artistic si colinde, sosirea lui Mos Craciun

-1 copil (pana la 4 ani) – pachet gratuit in camera cu parintii (fara pat suplimentar);

-Acces gratuit la sauna, acces internet wireless (in spatiile publice);

-loc de joaca pentru copii

Citeşte şi Testul globului de Crăciun îţi spune cum te găsesc sărbătorile

Oferte la pensiuni

Cei care aleg să meargă la pensiune nu merg datorită preţului, care ar fi mai mic, din contră merg datorită atmosferei familiare care se regăseşte în acest tip de cazări. Spre exemplu, Casa Vlasin are pachete turistice de Crăciun cu un preţ de 1078 de lei de persoană. Pachetul include 3 noţi de cazare cu mic dejun, cină festivă în ajun de Crăciun, colindători, precum şi cadouri pentru cei mici. 

Turiştii care ajung la pensiunea Vlasin au la dispoziţie jocuri de societate, darts, tenis de masă, loc de joacă pentru copii interior.

 Pensiunea Cristal Frost Poiana Braşov pune la dispoziţia celor interesaţi pachete turistice cu cazare de minim 3 nopţi la 225 de lei de persoană. În preţ nu intră decât micul dejun-bufet suedez. 

Vila Daria oferă cazare cu pensiune completă (intrare cu cină, ieșire cu prânz), la preţul de 784 de lei lei/noapte/persoană. 

Românii din Norvegia care au vrut o sărbătoare tradiţională cu sarmale, pomana porcului şi cozonaci au plătit nu mai puţin de 5000 de euro. Familia cu doi copii are asigurat în Poiana Braşov un concediu de 10 zile, cu cazare, mese şi cină festivă de Revelion.