Crăciun de COŞMAR pentru câţiva tineri. Nimeni nu se aştepta să se întâmple aşa ceva în timpul petrecerii

Adolescenţii petreceau acasă la unul dintre ei când s-au trezit în locuinţă cu doi necunoscuţi, care i-au luat la pumni şi picioare. Tinerii spun că agresorii erau mascaţi şi nu ştiu de ce au fost atacaţi.

RomaniaTV.net
26 dec. 2013, 06:51
Crăciun de COŞMAR pentru câţiva tineri. Nimeni nu se aştepta să se întâmple aşa ceva în timpul petrecerii

O petrecere de Crăciun organizata miercuri seara de cativa adolescenti intr-o casa din Dej s-a incheiat cu interventia criminalistilor si a politistilor. Peste ei in casa au intrat doua persoane necunoscute, le-au oprit curentul si au impartit pumni si picioare in toate partile.

Adolescentul in casa caruia s-a intamplat totul, spune ca a auzit zgomote suspecte intr-una dintre incaperi, iar in momentul in care a deschis usa pentru a vedea despre ce este vorba, cineva a scos sigurantele de la panoul electric, si a inceput sa primeasca pumni din toate partile.

Potrivit dejeanul.ro, doi dintre adolescenti au fost batuti, dar nu au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Fiecare a fugit din casa pe unde a putut, dar au reusit sa vada masina agresorilor, si pe cei doi, care aveau niste fulare legate la fata. Au sunat imediat la 112, iar la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie. Criminalistii au prelevat probe si amprente, pentru a-i identifica pe agresori.

Copiii batuti spun ca marti seara, in timp ce se aflau la colindat, au primit amenintari din partea unor tineri, dar nu pot spune cu exactitate daca ei sunt agresorii sau nu.