Craciun fericit, ce trebuie să faci pentru a avea noroc tot anul. Mesaje de Craciun 2017 pentru toată lumea

CRĂCIUN FERICIT! TRADITII DE CRACIUN.  Crăciunul este una dintre cele mai importante sărbători religioase. Reprezintă un prilej de bucurie, fiind încărcată de tradiții și simboluri felurite. Ritualurile sunt complexe și numeroase, iar creștinii din fiecare zonă a României sărbătoresc în felul lor, dar mai toți se adună de Crăciun la aceeași masă cu cei dragi și sărbătoresc Nașterea Domnului. CRĂCIUN FERICIT! Google marchează Crăciunul cu un nou doodle.

25 dec. 2017, 07:29

CRĂCIUN FERICIT. Milioane de chinezi, mai ales studenţi sau membri ai minorităţilor creştine, sărbătoresc zilele acestea Crăciunul, o festivitate tot mai populară în puterea asiatică, pe care unii puritani o resping considerând-o o influenţa occidentală, relatează EFE. CRĂCIUN FERICIT. Google celebrează un CRĂCIUN FERICIT cu un Google doodle special.

CRĂCIUN FERICIT Atmosferă mai mult în hoteluri

CRĂCIUN FERICIT În marile oraşe, precum Beijingul, atmosfera Crăciunului este palpabilă în multe locuri, mai ales în hoteluri şi centre comerciale, împodobite cu brazi uriaşi, reni, imagini ale Moşului şi iluminaţii orbitoare demne de marile metropole occidentale.

CRĂCIUN FERICIT Nu este de mirare având în vedere că în China, mai exact în localitatea orientală Yiwu (supranumită Oraşul Crăciunului’), se confecţionează 60 la sută din podoabele de sărbători din întreaga lume de 600 de firme din sector şi care în ultimele luni au lucrat fără oprire.

CRĂCIUN FERICIT Crăciun aparte în China

CRĂCIUN FERICIT Însă Crăciunul are caracteristici speciale în această ţară, fiind lipsit de componenta familială care primează în Occident – mesele în familie sunt rezervate Festivalului Primăverii şi Anului Nou Lunar – astfel încât este mai mult un prilej pentru cei tineri să iasă în oraş ca să se distreze.

CRĂCIUN FERICIT O cu totul altă valoare are însă Crăciunul pentru cei peste 60 de milioane de creştini chinezi (catolici şi protestanţi), reprezentând totuşi doar 5 la sută din populaţie, dintre care mulţi vor asista la slujba de duminică seară a Naşterii Domnului, când vor intona cântece tradiţionale în limba mandarină sau în latină.

CRĂCIUN FERICIT Un exemplu al interdicţiei Crăciunului este cel a oraşului Wenzhou, în care trăieşte una dintre cele mai mari comunităţi protestante din China, şi unde autorităţile au interzis orice petrecere cu caracter religios în şcoli, grădiniţe sau universităţi în 2014, an în care au început să fie retrase sute de crucifixe din biserici şi lăcaşuri de cult.

CRĂCIUN FERICIT! TRADITII DE CRACIUN.  Crăciunul este una dintre cele mai importante sărbători religioase. Reprezintă un prilej de bucurie, fiind încărcată de tradiții și simboluri felurite. Ritualurile sunt complexe și numeroase, iar creștinii din fiecare zonă a României sărbătoresc în felul lor, dar mai toți se adună de Crăciun la aceeași masă cu cei dragi și sărbătoresc Nașterea Domnului.

TRADITII DE CRACIUN. În general, Crăciunul, chiar dacă este o sărbătoare creștină, începe la români odată cu practica păgână a sacrificării porcului. Tradiția spune că purcelul se taie cu câteva zile înaintea Crăciunului, mai precis de Ignat, pe 20 decembrie. Pe vremea dacilor, porcul era sacrificat ca simbol al divinității întunericului care slăbea Soarele în cea mai scurtă zi a anului. Pentru a veni în ajutorul Sorelui oamenii sacrificau porci şi-l hrăneau cu carne. După aceea ziua începea să crească şi Craciunul devenea o sărbătoare a luminii şi a vieţii. Acum, porcului i se face semnul crucii pe frunte cu un cuțit, măcelarul zice ”Doamne ajută să-l mâncăm sănătoși”, după care se trece la tranșare. Se zice că românul știe să folosească fiecare componentă a porcului mai mult ca orice nație din lume poftitoare de porc: picioarele pentru piftie, urechile și coada, slănina pusă la afumat, intestinele care sunt umplute pentru tobă, caltaboși sau cârnați, precum și felurite fripturi din carnea acestuia.

TRADITII DE CRACIUN. Sărbatoarea continuă apoi de Moș Ajun cu colinde care țin până noaptea. Copiii merg la colindat pentru a vesti Nașterea Mântuitorului și primesc drept răsplată mere, nuci, covrigi, portocale și, în era modernă, bani. În unele sate, se obişnuieşte ca cel mai în vârstă membru al familiei să arunce în faţa colindătorilor boabe de grâu şi de porumb. Bătrânii spun că, dacă boabele peste care au trecut colindătorii vor fi date găinilor, acestea vor fi spornice la ouat. Şi cred că vor avea o recoltă foarte bună în anul următor dacă vor amesteca sămânţa pe care o vor pune în brazdă cu boabele folosite în ajun la primirea colindătorilor.

În dimineața de 25 decembrie lumea participă la Sfanta Liturghie de Crăciun și apoi la masa de Crăciun. În calendarul ortodox cele două zile de Crăciun continuă cu sărbătoarea Sfântului Ștefan și toate cele trei zile sunt sortite revederii părinților, neamurilor și prietenilor.

Tot de Sărbători ne facem şi cadouri. Acest obicei are două surse: pe de o parte provine din dărnicia lui Moş Crăciun, pe de alta, reprezintă o imitare a gestului celor trei magi de a se închina Mântuitorului, prin aducere de daruri.

TRADITII DE CRACIUN. Alte scurte obiceiuri și tradiții:
– în Ajun, oamenii își strâng din sat ce-au dat împrumut, ca să îi găsească sărbatoarea cu toate lucrurilor în gospodăria lor
– gospodarii, înainte de răsăritul soarelui pun mâna pe toate uneltele din ogradă, să le folosească sănătoşi şi cu spor
– se spune că în noaptea de Crăciun se deschide cerul, dar nu-l văd decât cei buni
– fetele, ca să-şi vadă ursitul, puneau sub fereastră tot felul de bucate, aşteptându-l să vină să mănânce din ele şi astfel să-l vadă la chip
– găinilor li se dă să mănânce din ciur sau sită, să facă ouă multe
– sătenii, în drum spre casă de la biseric, se salută „Hristos s-a născut!”
– se mătura casa, dar gunoiul nu se scoate afară, să nu aibă gospodarii pagubă la vite şi să nu le iasă norocul din casă

CRĂCIUN FERICIT! În aceste zile speciale, RomaniaTV.net urează tuturor prietenilor sai, din toate tarile, din inima, un CRACIUN FERICIT alaturi  de copiii lor si de toti ce dragi.

 

Crăciun fericit într-un doodle

Ca să vezi acest doodle pentru sărbătorile de iarnă, tot ce trebuie să faci e să intri pe prima pagină. Dacă ai sau nu un Crăciun fericit, tot te poți bucura de arta prezentată pe pagina motorului de căutare. E animat anul acesta, așa că ai ce să vizionezi câteva minute.

Seria cu sărbătorile de iarnă lansată de Google pe 18 decembrie îi prezenta pe pinguini cum vorbesc la telefon cu un tucan. Telefonul e cu fir, în caz că aveam nevoie să ne deconectăm de smartphone și să ne aducem aminte și de strămoșul lui. Mai ales de Crăciun ar fi binevenită decizia.

Următorul cadru ne înfățișează pinguinii cum își fac bagajele într-un iglu. Alături de ei e un calendar pe care scrie 18 decembrie, dar și o hartă, ca un soi de reminiscență a lumii de dinainte de Google Maps. De Crăciun, peisajul se schimbă.

Avem toată familia reunită la o masă festivă, într-o locație exotică. Palmierii sunt decorați cu instalații, iar papagalul aduce o plăcintă aburindă la masă. Apoi, avem un cadru în care întreaga familie este surprinsă într-o fotografie înrămată. Tipul de cadru numai bun pentru un Crăciun fericit

Alături, sunt cadouri cu datele de 18, 25, 31 decembrie și 1 ianuarie. Cadourile cu 18 și 25 sunt desfăcute, semn că rămâne să aflăm prin ce aventuri va mai trece familia. Ultimele doodle-uri, după cel care anunța sărbătorile de iarnă și acum Crăciun fericit, va veni la finalul anului și la începutul următorului.

 

 

Cine vede acest doodle de Crăciun fericit

Cum până la finalul anului mai e cam o săptămână, nu e mult de așteptat. Sărbătorile de iarnă se termină oficial pe 31 decembrie, de Revelion, și pe 1 ianuarie, prima zi din anul nou. Românii mai sărbătoresc și sfântul Vasile. Aceste creații, de Crăciun și nu numai, sunt disponibile în majoritatea țărilor din Europa, Africa, America de Nord, America de Sud, Australia și Asia.

Crăciunul are o semnificație deosebită în țările în care creștinii sunt majoritari. Este și cazul României, unde Crăciunul este considerat o sărbătoarele legală. Sărbătoarea se prelungește pe 26 și 27 decembrie. Sunt alții care sărbătoresc pe rit vechi, ceea ce înseamnă un Crăciun pe 7 ianuarie.

 

CRĂCIUN FERICIT! Cum se spune “CRACIUN FERICIT” in ….. :

Africa de Sud: Geseënde Kersfees

Albania:Gezur Krislinjden

Araba: Milad Majid

Argentina: Feliz Navidad

Armenia: Shenoraavor Nor Dari yev Pari Gaghand

Brazilia: Feliz Natal

Bulgaria: Tchestita Koleda; Tchestito Rojdestvo Hristovo

Catalana: Bon Nadal i un Bon Any Nou!

Chile: Feliz Navidad

China: (Cantonesa) Gun Tso Sun Tan’Gung Haw Sun

Columbia: Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo

Corsica: Pace e salute

Croatia: Sretan Bozic

Cehia: Prejeme Vam Vesele Vanoce a stastny Novy Rok

Coreea: Sung Tan Chuk Ha

Danemarca: Glædelig Jul

Engleza: Merry Christmas

Eschimosi: (inupik) Jutdlime pivdluarit ukiortame pivdluaritlo!

Esperanto: Gajan Kristnaskon

Estonia: Ruumsaid juulup|hi

Etiopia: (Amharic) Melkin Yelidet Beaal

Franta: Joyeux Noel

Germania: Froehliche Weihnachten

Grecia: Kala Christouyenna!

Groenlanda: Juullimi Pilluaritsi!

Haiti: Jwaye Nowel or to Jesus Edo Bri’cho o Rish D’Shato Brichto

Hawaii: Mele Kalikimaka

Ungaria: Kellemes Karacsonyi unnepeket

Islanda: Gledileg Jol

Indonezia: Selamat Hari Natal

Irak: Idah Saidan Wa Sanah Jadidah

Irlanda: Nollaig Shona Dhuit, or Nodlaig mhaith chugnat

Italia: Buone Feste Natalizie

Iugoslavia: Cestitamo Bozic

Japoneza: Shinnen omedeto. Kurisumasu Omedeto

Latina: Natale hilare et Annum Faustum!

Letona: Prieci’gus Ziemsve’tkus un Laimi’gu Jauno Gadu!

Lituaniana: Linksmu Kaledu

Malteza: IL-Milied It-tajjeb

Norvegiana: God Jul, or Gledelig Jul

Papua New Guinee: Bikpela hamamas blong dispela Krismas na Nupela yia i go long yu

Peruana: Feliz Navidad y un Venturoso Año Nuevo

Filipineza: Maligayan Pasko!

Portugheza:Feliz Natal

Romana:  Craciun Fericit

Rusa: Pozdrevlyayu s prazdnikom Rozhdestva is Novim Godom

Sarba: Hristos se rodi

Scotiana: Nollaig chridheil huibh
Slovaca: Vesele Vianoce. A stastlivy Novy Rok

Slovena: Vesele Bozicne Praznike Srecno Novo Leto or Vesel Bozic in srecno Novo leto

Spaniola: Feliz Navidad

Suedeza: God Jul and (Och) Ett Gott Nytt År

Turca:Noeliniz Ve Yeni Yiliniz Kutlu Olsun

Ukrainiana: Srozhdestvom Kristovym or Z RIZDVOM HRYSTOVYM

Vietnameza: Chuc Mung Giang Sinh

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi. 

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu’n viata cat mai lin.

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 Datorita lipsei de inspiratie cauzata de absenta zapezii de afara va urez un simplu Craciun Fericit, si mega sanatate

MESAJE DE CRĂCIUN 2017Un Craciun ca in povesti cu multa caldura in suflet, voie buna si un brad plin de cadouri va doresc din toata inima!

Sa ne-adune bun cu bun, / Sfanta seara de Craciun. /Ca-i mai Sfanta decat toate, /La multi ani cu sanatate!

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 pentru părinți:

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 „M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit sa fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun Fericit!”

„Fie ca fulgii de zăpadă să cadă ușor peste inima voastră și să vă aline dorul de mine. Un Crăciun plin de bucurii! ”

MESAJE DE CRĂCIUN 2017. „Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag. ”

MESAJE DE CRĂCIUN 2017„ Vă doresc ca sărbătorile sa fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată! ”

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 „Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice! ”

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 pentru cei dragi şi apropiaţi

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 Poti sa imi trimiti o poza de-a ta ca sa ii spun lui Mos Craciun exact ce imi doresc? Craciun fericit!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Craciunul sunt o familie fericita si prieteni dragi aproape. Craciun fericit!

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 Iti doresc sa ai un Craciun de vis alaturi de cei dragi! Transmite gandurile bune si tuturor oamenilor dragi care te fac fericita!

Una dintre bucuriile Craciunului este sa te gandesti la persoanele speciale din viata si tu esti una dintre acele persoane minunate! Sa ai un Craciun fericit!

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 Craciunul este acea perioada minunata in care te gandesti la toti cei dragi si… la ce marime poarta la pulover! Sa ai un Craciun magic!

Fie ca viata ta sa fie colorata si vesela asemenea unui… brad de Craciun! Sarbatori fericite! La mulţi ani!

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 HAIOASE

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 Sarbatori fericite si un brad cat mnai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin.

Urarile mele de Craciun sunt incarcate de bucurie, zapada si un An Nou fericit si din cand in cand sa faci apel la ratiune sau macar sa-i dai un bip.

MESAJE DE CRĂCIUN 2017 ÎN VERSURI

1. Mos Craciun e suparat,

Ca-i de criza afectat!

Sania-i la-nregistrat,

Taxa auto s-a triplat!

Renii banca i i-a luat,

C-are rate mari de dat!

Dar s-a dus la magazin

Sa ne ia cadouri, plin,

Dar cand a fost de platit,

Cardul nu era valid!

Intre timp s-a-mprumutat

Si cadouri tot a luat!

Asa ca tu poti s-astepti,

O sa vina ca-n povesti!

Si ti-a pregatit un dar

De care nici nu ai habar!

2. Sarbatorile au sosit,

Bradul l-am impodobit,

Si in graba cea mai mare

SMS-uri… baga tare!

 

Rude, prieteni si amici,

Pe toti ii SMS-uiti,

Uitand cum era odata,

Cand umblam din poarta-n poarta.

Puneti mana si sunati!

Pe net nu mai cautati,

SMS-uri vechi, banale,

Si mereu impersonale…

Eu va pup si va iubesc,

Toate bune va doresc,

Promit sa va sun mereu,

Am minute, nu e greu!

3. Sa va fie casa, casa,

Cu bucate noi pe masa

Mos Craciun cu sacul plin,

Drumu’n viata cat mai lin,

Bogatie cata vreti,

Sanatate pentru toti,

Iar la anul care vine

Sa va fie si mai bine.

 

4. L-am visat pe Mos azi noapte,

Tot venea c-un sac in spate,

Sa v-aduca sanatate

si cadouri multe, toate,

Deci asteapta-l, ca el vine,

Chiar acum este la mine!

5. Sarbatorile cand vin,

Sa va fie cosul plin,

Sa aveti pe saturate,

Casa plina, sanatate,

Punga sa geama de bani,

Mult noroc si La Multi Ani!

6. Mos Craciun vine tiptil,

Niciodata nu-l simtim.

Dar de fiecare data

Lasa-n fiecare poarta,

Fericire si iubire,

Sanatate pe vecie.

Craciun fericit

Si un An Nou mai bun!

7. Sa va fie casa, casa

Cu bucate noi pe masa

Mos Craciun cu sacul plin,

Drumu’n viata cat mai lin,

Bogatie cata vreti,

Sanatate pentru toti,

Iar la anul care vine

Sa va fie si mai bine.

8. Iata, vine Mos Craciun,

Insa, fara sanioara,

Un ren e bolnav

Si nu-i zapada afara,

Dar in sacul lui,

Are incarcate,

Sincere urari,

Multa sanatate,

Doar belsug in casa

Si-o viata frumoasa!

Craciun Fericit!

9. Mos Craciun cu paru cret,

S-a ascuns intr-un cotet

Ca i s-a urcat la cap

Criza cea de neuitat.

Astfel ca-ti urez sa ai

Bucurie si malai,

Sanatate, La Multi fani,

Un butoi de vin cum n-ai

Si tovarasi sa petreci,

Pana nu te mai ridici!

Craciun Fericit!

(Si ai grija la parale, ca e criza)

10. Mos Craciun cica-i om bun,

Eu il cred, dar nu stiu cum.

Insa ce-ti doresc acum eu tie,

Nu-i de Mos… e Bucurie!

Sanatate, La Multi Ani!

Si de vrei, si-un car cu bani!

Eu nu-ti pot decat ura,

Restu’ este treaba ta!

Craciun Fericit!

La Multi Ani 2016!

11. Buna ziua, eu sunt Mosu’,

Cel cu nasu-n pic cam rosu,

Si-am venit prin telefon,

Nu pe usa sau pe horn,

Cu urari de fericire,

Sanatate si iubire!

Craciun Fericit!

12. MOŞ CRĂCIUN bate la uşa,

Scoate mâna din mănuşă

Şi va dă din palmă lui,

Darurile cerului,

Lângă brad şi lângă foc

Să vă umple de noroc!

13. Sărbătorile când vin,

Să vă fie coşul plin,

Să aveţi pe săturate,

Casă plină, sănătate,

Punga să geamă de bani,

Mult noroc şi la mulţi ani!

14. Bradul e împodobit,

Moşul încă n-a sosit,

Începeţi să colindaţi,

Şi pe el să-l aşteptaţi.

Va veni la fiecare,

Cu cadouri şi-o urare:

Un Crăciun plin de iubire,

Sănătate, fericire,

Mult noroc şi împliniri

Şi ani plini de bucurii!

MESAJE DE CRĂCIUN pentru cunoscuţi

Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

MESAJE DE CRĂCIUN CLASICE

1. Lumina Nasterii Lui Iisus se intinde de la o casa la alta, de la o inima la alta, iar caldura si bucuria Craciunului ne aduce pe toti mai aproape! Craciun Fericit si un An Nou plin de satisfactii!

2. Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa v-aduca mult noroc!

3. Tata Iubitor, ajuta-ne ca de Craciun sa ne reamintim de Nasterea Lui Iisus, si sa spunem si altora, cu ajutorul colindelor; sa vorbim despre bucuria pastorilor, despre inchinarea celor 3 intelepti; sa inchidem usa sentimentelor de ura si sa o deschidem pe cea a iubirii.

Craciun Fericit!

4. Cu colinde de Craciun, va doresc un an mai bun si cu dragostea crestina, sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata, mult noroc s-aveti in viata. La Multi Ani cu Sanatate!

5. Credinta face orice posibil, speranta ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Craciun, va urez sa le aveti pe toate! Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PĂRINŢI

Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor.

Fie ca acest Crăciun să îţi mângâie sufletul, să îţi aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi oameni dragi aproape!

În această noapte uită gândurile negre. Ai multe alte nopţi în care să te ocupi de ele. Linişteşte-ţi sufletul şi trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi.

Să ningă în noaptea de Crăciun cu visuri împlinite! Învaţă să visezi, Crăciunul poate face minuni!

Pacea şi liniştea să fie călăuza ta în seara de Crăciun. Fii mai bun, mai înţelegător, împarte cu bucurie spiritul sărbătorii!

Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viaţa ta! Te îmbrăţişez şi îţi transmit toată dragostea şi gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi caldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

Să ai un Crăciun ca un adevarat copil, cu Moş, cu miros de brad şi mere îmbujorate! Să ai un Crăciun curat, sărutat de fulgi de nea!

Crăciun fericit, mult noroc mai departe şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost!

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU COLEGI

Pe la colţuri unii spun/ Că există Moş Crăciun/ Că i-ai scris şi c-o să vină/ Să-ţi aducă-n pumni lumină/ Lângă brad şi lângă foc/ Să-ţi aducă mult noroc!

Anul nou să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi, dacă se poate, toate la un loc. La mulţi ani!

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi. Crăciun fericit!

Sărbatorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!

De sărbători, îţi doresc să ai parte de tot ce ai şi mai vrei, de tot ce nu ai şi îţi doreşti, de tot ce îţi lipseşte şi nu ştii. La mulţi ani!

La mulţi ani cu sănătate / Să aveţi belşug, de toate / Bucurii şi nestemate / Acum şi pe mai departe.

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Iar Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, vouă şi celor apropiaţi. La mulţi ani cu sănătate!

Bogăţie câtă vreţi,/ Sănătate pentru toţi,/ Iar la anul care vine/ Să vă fie şi mai bine./ Să vă fie casa, casă,/ Cu bucate noi pe masă,/ Moş Crăciun cu sacul plin,/ Drumu-n viaţă cât mai lin!

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU COPII

Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială: copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile si retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!

Dragul meu copil, e sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi mult noroc în viitor! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă!

Cu mult drag ne gândim la voi, acum, în preajma sărbătorilor. Vă dorim din tot sufletul sărbători fericite, toate dorinţele să vi se împlinească!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prietenii dragi aproape. Crăciun fericit!

Credinţa, speranţa, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevăraţi… sunt doar câteva din lucrurile pe care îţi doresc să le ai de Crăciun!

Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor.

Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet, să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite!

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiţi fericiţi de sărbători, acum şi în anii următori, dragi părinţi!

Crăciun fericit pentru cei mai buni părinţi din lume! Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mama şi tata!

Dragii mei părinţi, vă mulţumesc din suflet pentru sfaturi şi pentru dragostea pe care mi-aţi oferit-o! Sărbători magice!

Sărbătorile de Crăciun şi de Anul Nou să vă aducă sănătate, putere de muncă şi multe satisfacţii alături de cei dragi. La mulţi ani!

MESAJE DE CRĂCIUN PENTRU PRIETENI

Fie ca aroma de brad, de portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun fericit!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar anul nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îţi doresc o vacanţă plină de linişte, odihnă, pace sufletească şi împlinire. Fie ca de Crăciun să ţi se îndeplinească toate dorinţele, iar anul nou să te surprindă alături de cei pe care îi iubeşti.

 

De Crăciun eşti invitatul meu: ne batem cu bulgări, facem un om de zăpadă ca să îţi treacă supărarea… o să pierzi cu siguranţă. Ne punem dorinţe în timp ce ne uităm spre cer şi fulgi de nea ni se topesc uşor pe faţă. Crăciun fericit!

În pragul sărbătorilor de iarnă, să aveţi în casă bogăţie, bunăstare, pace în suflet şi sănătate. Crăciun fericit!

Anul care vine să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate obiectivele, înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ţi le oferă şi pe acel cineva care să te facă să zâmbeşti.