Crăciun pe rit vechi: Idei inedite pentru CORONIŢE HOME-MADE, numai bune de de pus la uşă

Iarna s-a instalat deja în toată ţara, iar din ce în ce mai multe persoane care sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi au început să împodobeasca bradul şi casa în aşteptarea sărbătorilor de iarnă. Materialul de mai jos prezintă o serie de idei inedite pentru a crea în propria casă coroniţe de Crăciun inedite, numai bune de atras atenţia prietenilor şi a familiei.

06 ian. 2016, 14:40

Ideea de a împodobi uşa unei case cu o coroniţă de brad sau din alte materiale a început în America, însă de-a lungul timpului a ajuns să fie folosită şi în Europa şi, într-un final chiar şi în ţara noastră. În timp ce multe persoane aleg să achiziţioneze o coroniţă de Crăciun deja făcută, există şi oameni plini de creativitate care aleg să o confecţioneze singuri, din obiectele pe care le au prin casa, pentru un preţ aproape infim.

Citeşte şi Idei de CADOURI HANDMADE pentru Crăciun

Imaginile alăturate prezintă o serie de idei care merită să fie luate în seamă. Astfel, pornind de la folosirea de cleşti de rufe şi umeraşe din metal, până la bucaţi de carton, ghemuri de aţă sau chiar sticle de plastic, se pot realiza coroniţe cu adevărat interesante, în concordanţă cu spiritul Crăciunului cu un buget extrem de redus.

Citeşte şi Manichiură de Crăciun. Cum realizezi modele de căciuliţe roşii cu moţ