Crăciunul şi Revelionul pe litoral sau în Delta Dunării. Vezi aici diverse oferte

Hotelierii cât şi proprietarii de pensiuni de pe litoralul românesc şi din Delta Dunării s-au pregătit pentru sărbători cu o serie de oferte. Preţurile pornesc de la 230 de lei pe persoană în cameră dublă, pachetul incluzând cel putin doua nopţi de cazare.

RomaniaTV.net
05 dec. 2011, 12:07
Crăciunul şi Revelionul pe litoral sau în Delta Dunării. Vezi aici diverse oferte

Pentru a petrece Crăciunul pe Litoral, trebuie să scoateţi din buzunar de la 230 de lei/persoană/cameră dublă, la un hotel de trei stele, unde puteţi beneficia şi de o noapte gratuită, la 450 de lei/persoana/cameră dublă, pentru un pachet ce include patru nopţi de cazare într-un hotel de patru stele.
În Delta Dunării, pachetul pentru Crăciun variază de la 480 de lei/persoană/cameră dublă, acesta incluzând trei nopţi de cazare, cu pensiune completă şi petrecerea de Crăciun, la care se adaugă acces gratuit la spa si jacuzzi.

În ceea ce priveşte Revelionul, oferta este mai diversificată. Pe litoral, preţurile pentru pachetele ce includ două şi trei nopţi de cazare pornesc de la 270 de lei/persoană/cameră dublă, într-un hotel de trei stele, în aceşti bani fiind inclusă şi masa de revelion. Hotelierii de pe litoral au pregătit şi pachete mai complexe, care includ pensiune completă, petrecerea de Revelion, acces gratuit la saună şi spa, preţul fiind însă pe măsură, de la 1.600 de lei/persoană/cameră dublă pentru trei nopţi de cazare, în hoteluri de patru şi cinci stele.
Turiştii care doresc un pachet complet pentru a-şi petrece noaptea dintre ani in Delta Dunării, trebuie să scoată din buzunar de la 580 de lei/persoană/cameră dublă pentru trei nopţi de cazare cu pensiune completă şi petrecerea de Revelion, cu acces la spa şi jacuzzi, la o pensiune de trei margarete, până la 1.180 de lei/persoană/cameră dublă, la un hotel de patru stele, preţ în care intră trei nopţi de cazare cu pensiune completă şi petrecere de Revelion.

Chiar dacă sărbătorile de iarnă sunt de obicei asociate cu zăpadă, colinde sau săniuş, invităm turiştii să-şi petreacă Crăciunul şi Revelionul pe litoral şi în Delta Dunării şi îi invităm să consulte ofertele agenţiilor de turism pentru o vacanţă de relaxare, wellness şi spa, cu servicii de calitate”, spune preşedintele Asocieţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin.