Crăciunul vine la LIDL în noiembrie deşi nu e încă Black Friday. Produse la preţuri fabuloase de luni la raft, va fi bătaie pe ele de la prima oră

BLACK FRIDAY începe pe 11 noiembrie la LIDL și avem deja dezvăluite primele oferte din categoria electrocasnice, gadget-uri, televizoare.

06 nov. 2022, 20:13
Crăciunul vine la LIDL în noiembrie deşi nu e încă Black Friday. Produse la preţuri fabuloase de luni la raft, va fi bătaie pe ele de la prima oră

Black Friday a cuprins și zona comercianților din zona alimentară, iar cel mai nou nume de pe listă este LIDL. Promoțiile încep de mâine în aplicația LIDL Plus și în magazine, dar startul propriu-zis va fi dat începând din data de 11 noiembrie, cu oferte până pe 13 noiembrie.

Primele oferte au fost deja dezvăluite, iar pe listă se află electrocasnice, produse auto, unelte pentru meșteri, ba chiar și gadget-uri și televizoare. Avem totodată și aparate de îngrijire personală, cât și electrocasnice mici pentru bucătărie. Iată ce ni s-a pregătit:

Deși nu este încă nici măcar Moş Nicolae, Lidl România a pregătit o gamă variată de produse pentru cei mici. Cu siguranță va fi bătaie pe ele în magazine! Înainte de vă spune care sunt aceste produse, trebuie să reamintim faptul că produsele sunt în limita stocurilor și că se vor regăsi în toate magazinele Lidl din țară. Un prim produs aflat de luni la raft ar fi tobele electronice, care vin la un preț de 349,00 de lei. Un alt produs pentru copii, orga electronică cu 37 de clape,  vine la un preț de 149 de lei. De asemenea, Lidl România oferă celor mici și un set de instrumente format din flaut și ukulele, la un preț de 99,99 lei pe bucată. ca să fie tacâmul complet, va fi la vânzare şi o muzicuţă la 24,99 de lei bucata. Black Friday 2022 va fi organizat și la Lidl, unul dintre cei mai populari retaileri din România. Compania va da startul campaniei vineri, pe 11 noiembrie, potrivit unui anunț publicat pe site-ul propriu. Reducerile la electronice și electrocasnice ajung până la 40% la produsele anunțate deja pentru eveniment.

Black Friday la Dedeman. A început numărătoarea inversă! În doar câteva zile românii pot cumpăra mobilă pentru living și bucătărie la super-prețuri

Black Friday 2022 începe de asemenea şi la Lidl:

  • Fierăstrău pendular Parkside (preț redus cu 40%) – 119 lei, vine cu o cutie din plastic dedicată
    Redresor auto cu display Ultimate Speed (preț redus cu 40%) – 45 de lei
    Aspirator fără sac Philips (preț recomandat de producător: 730 de lei) – 399 lei
    Televizor LED HD Blaupunkt (preț recomandat de producător: 1.328 lei) – 699 lei
    Friteuză cu aer cald Silvercrest Kitchen Tools (preț redus cu 35%) – 179 de lei
    Irigator bucal cu acumulator Nevadent (preț redus cu 40%) – 60 de lei
    Mașină de copt pâine Silvercrest Kitchen Tools – 249 de lei
    Set manichiură pedichiură Silvercrest Personal Care (preț redus cu 37%) – 50 de lei

 

Pentru toate produseleLidl România, catalogul complet aici

Jucării pentru care va fi „bătaie” în magazinele Lidl România

Lidl România propune părinților să cumpere pentru cei mici, de la jocuri magnetice, pentru doar 59,99 de lei, și până la jucării motrice de construcție, la un preț de 34,99, și jucării de pluș, care pot fi cumpărate pentru 44,99 de lei bucata.

În această gamă de produse veți mai găsi un set de vehicule de asamblat din lemn, 2 bucăți, la un preț de 29,99 Lei, precum și alte jucării din lemn la un preț de 74,99 de lei bucata.

Black Friday cu oferte de nerefuzat la Lidl. Preţurile scad şi cu 40%