CRAIOVA STEAUA 0-0: Lupta pentru campionat se redeschide

CRAIOVA STEAUA LIVE VIDEO: Conform anunțului făcut pe site-ul oficial al Craiovei, au fost epuizate toate cele 6.000 de bilete puse în vânzare! RomaniaTV.net vă prezintă live meciul CSU Craiova - Steaua.

RomaniaTV.net
01 mart. 2015, 11:46
CRAIOVA STEAUA 0-0: Lupta pentru campionat se redeschide

UPDATE CRAIOVA STEAUA LIVE TEXT

Min. 90: Ocazie succesive la poarta Craiovei, Bălgrădean scoate ca un erou

Min. 85: Cea mai mare ocazie a meciul, Adi Popa trage pe lângă poartă din poziţie ideală.

Min. 63: Steaua domina categoric, o nouă ocazie mare Rusescu

Min. 50: Brandan este eliminat, Craiova în inferioritate numerică.

Min. 45: 0-0 la pauză

Min. 42: Steaua cere penalty!

Min. 30: Adi Popa, ocazie URIAŞĂ, minge se scurge pe lângă bară.

Min 23, Brandan este avertizat pentru un fault dur asupra lui Ripa, iar cateva secunde mai tarziu vede si Rapa galbenul.
 
Min 22. – Chipciu suteaza din interiorul careului plasat pe centrul portii

Min 19 – Primul sut al Craiovei spre poarta. Papp pierde duelul cu Briceag, iar mijlocasul trimite pe langa poarta

 

ECHIPA DE START A STELEI

Cojocaru – Râpă, Papp, Varela, Guilherme – Prepeliță, Bourceanu – Ad.Popa, N. Stanciu, Chipciu – Rusescu.

Rezerve: Arlauskis – Filip, G. Iancu, Toșca, Neagu, Țucudean, Tamaș.

ECHIPA DE START A CRAIOVEI

Bălgrădean – S. Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu – Târnăcop, Madson, Brandan, Briceag – Bawab, Nuno Rocha

Antrenor principal: Emil Săndoi
Director tehnic: Sorin Cârțu 
 

CRAIOVA STEAUA LIVE VIDEO: Cel mai așteptat meci al etapei a 19-a este, fără nicio discuție, cel din Bănie, dintre CSU Craiova și Steaua. Derby-ul din Bănie nu se va disputa însă pe legendarul ”Ion Oblemenco”, care se află în plin proces de demolare, ci pe ”bătrânul” Extensiv. Astfel, duelul dintre juveți și campioni va putea fi privit din tribune doar de 5.000 de spectatori.

Oficialitățile locale, alături de Digi Sport, au găsit însă o soluție pentru ca și cei care n-au avut parte de un bilet la meci să poată trăi, aidoma ca pe stadion, atmosfera de la mult așteptatul meci.

Emil Săndoi, antrenorul principal al echipei, este optimist în privința unui rezultat bun și își bazează spech-ul pe faptul că CSU Craiova este mai puternică față de anul trecut. În plus, el spune că oltenii vor să-și ia revanșa după meciul din decembrie din Cupă, atunci când bucureștenii s-au impus la limită grație unui penalty.

CRAIOVA STEAUA LIVE VIDEO: După eșecul de pe teren propriu în fața Rapidului, Steaua nu concepe un al doilea eșec la rând. Costel Gâlcă, antrenorul campionilor, l-a convins pe Gigi Becali că echipa are nevoie de Arlauskis și de Prepeliță, astfel că ambii au fost reprimiți la prima echipă, au făcut deplasarea la Craiova și se vor afla pe teren din primul minut. De asemenea, în lot se va afla și Gabi Tamaș, care are mari șanse să debuteze în tricoul grupării din Ghencea.

CS Universitatea Craiova – Steaua, din etapa a 19-a a Ligii 1, se va disputa duminică, 1 martie, de la ora 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1,  Dolce Sport şi Look tv plus

Internaționalul român s-a accidentat în septembrie 2014 la meciul Watford – Bournemouth, 1-1, iar de atunci n-a mai jucat nici un minut, după ce-a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate combinată cu o dislocare a meniscului.

CRAIOVA STEAUA LIVE VIDEO: Echipele probabile

CSU Craiova: Bălgrădean – S. Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu – Mateiu, Madson, Brandan, Târnăcop – Bawab, Nuno Rocha
Antrenor principal: Emil Săndoi
Director tehnic: Sorin Cârțu 

Steaua: Arlauskis – Râpă, Papp, Varela, Guilherme – Prepeliță, Breeveld – Ad. Popa, Rusescu, Chipciu – Țucudean
Antrenor: Costel Gâlcă 

UNIVERSITATEA CRAIOVA-STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT DOLCE SPORT LOOK TV. Particularitatea acestui derby este că se va disputa pe Stadionul Extensiv, o arenă micuţă şi veche, care nu a mai găzduit o partidă de fotbal de patru ani. Cum despre instalaţie de nocturnă nici nu poate fi vorba, meciul se joacă la lumina zilei, astfel că va începe la ora 15.30.

UNIVERSITATEA CRAIOVA-STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT DOLCE SPORT LOOK TV. Cu o serie impresionantă de 12 partide la rând în care şi-a păstrat invincibilitatea în campionat, CS Universitatea Craiova este echipa momentului în Liga 1, în timp ce Steaua a început cu stângul returul, fiind învinsă acasă de Rapid.

UNIVERSITATEA CRAIOVA-STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT DOLCE SPORT LOOK TV. Antrenorul Craiovei, Emil Săndoi, a declarat: „Nu există presiune, ci o dorinţă foarte mare de victorie„. Iar această dorinţă are rădăcini adânci: Universitatea a învins ultima oară Steaua pe 1 septembrie 2002, adică în urmă cu aproape 13 ani. Alb-albaştrii, tot cu Emil Săndoi pe bancă, învingeaua atunci cu 3-1. Acum au un motiv în plus să o facă: un dar pentru antrenorul principal care va împlini în ziua meciului 50 de ani. „Nu ţinem să ne cânte fanii „La mulţi ani”, ne-am dori ca la final toţi să scandeze Ştiinţa, Ştiinţa şi să sărbătorim victoria.

CRAIOVA STEAUA LIVE: Fanii FC Universității Craiova nu se împacă nici acum cu ideea existenței echipei CSU Craiova, pe care o consideră în continuare o ”clonă”. Fanii din Peluza Sud 97 au vandalizat arena Extensiv, din oraș, pe care se va disputa partida dintre echipa luI Cârțu și Săndoi și Steaua.

Aceștia au scris mai multe mesaje pe gardurile stadionului, atrăgând atenția că în meciul de duminică, de la 15:30, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, nu se întâlnesc adevăratele echipe ale Craiovei și Stelei.

”FCSB nu e Steaua, CSU nu e Știința”, au scris suporterii olteni în noaptea trecută pe unul din gardurile arenei. ”Împotriva fotbalului politizat” și ”Echipa noastră, FCU”, au mai scris fanii în mesaje.

CRAIOVA STEAUA LIVE: După un start excelent în meciurile oficiale, 3-0 în semifinalele Cupei Ligii cu Astra, Steaua s-a împiedicat în campionat chiar de rivala Rapid (0-1). Imediat după eşecul din partida cu giuleştenii, antrenorul Costel Gâlcă s-a plâns de faptul că şefii au decis să scoată din lot 3 dintre cei mai importanţi jucători, care au refuzat prelungirea contractelor: Arlauskis, Prepeliţă şi Latovlevici.

Înaintea partidei de duminică, de la Craiova, Costel Gâlcă se confruntă cu probleme de efectiv. Luchin este accidentat, Tănase este suspendat, în timp ce situaţiile lui Bourceanu şi Rusescu sunt încă neclare. Având în vedere că şi ei vor pleca în vară, când se vor întoarce la echipele de care aparţin, Trabzospor şi Sevilla, finanţatorul Gigi Becali a transmis ca ei să nu fie folosiţi titulari, ci să se apeleze la serviciile lor doar în cazuri de forţă majoră.

Gâlcă a primit, totuşi, două veşti bune, cu două zile înaintea partidei din Bănie. Andrei Prepeliţă a fost reprimit în lot şi ar putea juca la Craiova. Şi Gabi Tamaş se va număra printre jucătorii care vor face deplasarea în Oltenia şi chiar ar putea debuta în tricoul roş-albastru.

CRAIOVA STEAUA LIVE VIDEO: Marea dilemă a lui Gâlcă este legată de cum va arăta linia defensivă contra lui CSU Craiova. Papp, Varela şi Guilherme sunt bătuţi în cuie, iar pentru cel de-al patrulea loc din apărare tehnicianul are de ales între Râpă şi Tamaş. Dacă primul va fi titularizat, Papp va juca în centru. În caz contrar, fostul fotbalist al lui Chievo va fi folosit în continuare în banda dreaptă, iar Tamaş şi Varela vor forma cuplul de stoperi.

Cum va arăta Steaua la Craiova:

Cojocaru – Râpă, Papp, Varela, Guilherme – Prepeliţă, Breeveld – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Ţucudean

CRAIOVA STEAUA LIVE VIDEO: S-au vândut toate biletele

Interesul în jurul partidei CS U Craiova – Steaua, din etapa a 19-a a Ligii 1, este unul cât se poate de mare în Oltenia. Echipa-fanion a orașului speră la o participare în cupele europene, iar fanii alb-albaștrilor s-au mobilizat și vor umple stadionul „Extensiv”.

Deși are o capacitate redusă față de legendara arenă „Ion Oblemenco”, stadionul pe care se va juca meciul cu Steaua va fi luat cu asalt duminică după-amiază. Conform anunțului făcut pe site-ul oficial al Craiovei, au fost epuizate toate cele 6.000 de bilete puse în vânzare!

Pe site-ul lui CS U a fost postat un comunicat care anunță faptul că partida se va disputa cu casa închisă: „Ca la orice derby Universitatea – Steaua, duminică, se anunţă spectacol în teren, dar şi sărbătoare în tribune.

La începutul acestei săptămâni, suporterii alb-albaştrii au luat cu asalt site-ul www.biletecsuc.ro, astfel încât va fi un stadion arhiplin, stocul de bilete fiind epuizat.

Ultimele tichete de acces la cel mai important meci al sezonului au fost achiziţionate în această după-amiază, cu trei zile înainte de joc. Să ne bucurăm împreună de fotbal, iar alb-albaştrii din tribune să-i împingă pe cei din teren spre o victorie istorică

Echipa lui Sorin Cârţu şi Emil Săndoi a ajuns la 12 meciuri consecutive fără înfrângere în campionat şi ocupă locul al patrulea în clasament.