Crater uriaş apărut din senin în mijlocul unei străzi aglomerate. O familie a scăpat în ultima clipă

Un crater uriaş a apărut din senin în mijlocul unei străzi aglomerate din Rusia. O familie a scăpat ca prin minune cu doar câteva momente înainte ca maşina în care se afla să fie înghiţită de groapă. 

RomaniaTV.net
04 sept. 2020, 09:05
Crater uriaş apărut din senin în mijlocul unei străzi aglomerate. O familie a scăpat în ultima clipă

Potrivit martorilor, roțile din faţă ale unui autoturism au rămas blocate într-un crater imens care a apărut în mijlocul străzii din orașul rusesc Astrakhan. Un bărbat, soția și soacra sa, au fost nevoiți să iasă rapid prin ușile din spate ale vehiculului, cu doar câteva momente înainte ca mașina să fie înghițită de crater. 

Soacra bărbatul a suferit răni minore, primind îngrijiri medicale de la paramedicii chemați la fața locului. Guvernatorul regional, Igor Babushkin, a promis că va despăgubi integral șoferul și că problema va fi rezolvată cât de curând posibil, potrivit descoperă.ro. 

Explicațiile din spatele acestui fenomen bizar

Oamenii de știință sunt de părere că găurile misterioase din asfalt sunt un semn al schimbărilor climatice și apar pe măsură ce permafrostul se topește, potrivit Daily Star.

„Ce am văzut astăzi este uimitor. Acestea sunt forțele colosale ale naturii”, a declarat dr. Evgeny Chuvilin, cercetător coordinator la Institutul Skolkovo pentru Știință și Tehnologie.

Citeşte şi Imagini care te vor face să tresari! O femeie a ajuns la spital după ce un şarpe i-a intrat în gât