Cratere IMENSE în Sectorul 3 al Capitalei nesesizate de autorităţi de mai bine de un an FOTO

O cititoare RTV.NET a trimis pe adresa [email protected] o galerie foto cu gropile imense de pe strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3 al Capitalei, care sunt în continuă dezvoltare şi pe care autorităţile le ignoră de un an de zile.

08 apr. 2013, 20:40

„Aş dori să sesizez existenţa unor gropi deja devenite cratere pe strada Liviu Rebreanu, sectorul 3 Bucureşti. Aceste gropi sunt în continuă formare şi dezvoltare de mai bine de un an. Nimeni nu face nimic. Sunt lăsate în stadiul acesta şi nici măcar o dată nu au venit pentru a încerca măcar să le plombeze”, a scris Ana Maria către ROMÂNIATV.NET.

Din păcate problema gropilor nu este prezentă doar în Sectorul 3 al Capitalei. Mai multe străzi din Bucureşti sunt bombardate de gropi imense, mai ales după trecerea iernii.

În acest sens, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut ca începând cu data de 15 martie 2013 asfaltatorii responsabili cu întreţinerea străzilor să repare gropile apărute după iarnă şi să refacă marcajele rutiere. Se pare, însă, că asfaltatorii nu au ajuns încă în sectorul 3.

Citeşte şi Cum arată o PARCARE amenajată de primărie în sectorul 6: Maşinile stau într-o groapă de noroi FOTO