CRBL, decizie radicală! Se întoarce cu toată familia în România, după șase ani în Spania. Care e motivul

CRBL și familia lui au decis să revină în România, după șase ani petrecuți în Spania. Artistul se întoarce în țară în luna septembrie și va sta cu chirie.

13 iul. 2022, 11:04
CRBL, decizie radicală! Se întoarce cu toată familia în România, după șase ani în Spania. Care e motivul

CRBL a vândut toate proprietățile din România atunci când a decis să plece peste hotare. Acum e pregătit să o ia de la capăt în țara natală. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, fostul concurent de la Survivor România a vorbit despre decizia pe care a luat-o împreună cu familia.

„Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară. Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat”, a declarat CRBL.

Fiica lui CRBL a merge la școală în România și va da niște teste speciale ca să se stabilească în ce clasă va merge. „Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală”, a spus CRBL despre fiica lui în vârstă de 12 ani.

Cântărețul va locui cu chirie în România, iar soția are în plan să deschidă o școală de dans aici.

Mutarea va fi destul de complicată. Artistul a explicat că are foarte multe lucruri de luat din Spania, astfel că transportul îi va da bătăi de cap. Are aparatură de studio, haine, mobile, biciclete, un caiac, o motocicletă și 100 de perechi de încălțăminte. CRBL a dezvăluit că cea mai scumpă pereche de adidași pe care o deține costă 17.000 de euro. „Am o pereche de adidași care e 17.000 de euro. Am rămas șocat. A crescut peste ani. Se întâmplă lucruri când păstrezi. Eu i-am cumpărat second, oricum. Că nu-i găseam nici eu când i-am cumpărat, acum vreo 6 ani. Am dat 400 de euro pe ei și acum sunt 17.000”, a susținut CRBL.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eduard CRBL (@eduardcrbl)

Citește și Motivul pentru care CRBL s-a mutat în Spania: „Am găsit plusuri și minusuri. Am plecat cu trei camioane”Citește și Crbl, după experienţa de la Survivor România. Cu cine a rămas prieten dintre Faimoşi