Crbl, după experienţa de la Survivor România. Cu cine a rămas prieten dintre Faimoşi

Crbl, după experienţa de la Survivor România. Faimosul a fost eliminat din Republica Dominicană din motive medicale. Chiar dacă şi-a dorit să mai rămână în competiţie, medicii nu i-au mai dat voie să intre pe trasee.

26 apr. 2022, 08:52
Crbl, după experienţa de la Survivor România. Cu cine a rămas prieten dintre Faimoşi
Crbl, după experienţa de la Survivor România

Crbl, după experienţa de la Survivor România. Imediat ce a părăsit campingul din Republica Dominicană, a sunat acasă, să vorbească cu familia, a făcut duş şi a mâncat câteva alimente de care i-a fost poftă.

Crbl, după experienţa de la Survivor România

Artistul a mai mărturisit că Laura Giurcanu va rămâne prietena lui cu siguranţă, însă nu a dorit să spună mai multe nume.

Citeşte şi: Suma fabuloasă câştigată de CRBL la Survivor România. A fost printre cel mai bine plătiţi concurenţi

Primul lucru a fost să vorbesc cu fetele mele, Elena şi Alesia, cu familia mea, după care să mănânc ceva buuun, dar nu chiar ce voiam eu, pentru că nu puteam din punct de vedere medical şi, bineînţeles duş.

Sunt mai bine, mă recuperez şi încerc să-mi aduc aminte ce înseamnă să revin la normalitate, mâncare, somn, telefon etc. Am slăbit 15 kg şi o să încerc o viaţă mult mai echilibrată şi mai sănătoasă. Vreau să mă bucur mai mult de viaţă.

Cu siguranţă, Laura Giurcanu rămâne prietena mea şi o să ţin legătura şi cu câţiva dintre Faimoşi, dar şi Războinici. Nu vreau să dau nume, dar timpul le va arăta. Bineînţeles că am o listă întreagă de proiecte, atât muzicale, cât şi de business. Acum sper să am timp şi resurse să pot să le pun în aplicare. Staţi alături de mine şi vă garantez că o să le vedeţi.

Trăim vremuri istorice. Lumea se schimbă. Nu se mai poartă mască, dar se poartă armă. Incredibil„, a declarat Crbl, pentru Click.ro.