Cum arată fosta soție a lui CRBL. Puțini știu că artistul a fost căsătorit prima dată la 20 de ani, cu Andreea, alături de care a stat 7 ani

CRBL are o familie pe care o adoră și cu care se mândrește cu fiecare ocazie. Însă ceea ce nu știu mulți e că fostul Faimos de la Survivor a mai fost căsătorit o dată.

19 aug. 2022, 21:50
Cum arată fosta soție a lui CRBL. Puțini știu că artistul a fost căsătorit prima dată la 20 de ani, cu Andreea, alături de care a stat 7 ani

CRBL a fost căsătorit prima dată când avea doar 20 de ani cu o tânără pe nume Andreea. Fosta soție era din același oraș din care provine și el, Pitești. Au fost căsătoriți timp de șapte ani, iar mariajul lor s-a încheiat în anul 2004.

Cu toate că Andreea era foarte discretă cu viața ei personală, acum au fost făcute publice câteva imagini cu cea care l-a dus pentru prima oară pe Eduard Mihail Andreianu în fața altarului.

După divorț, Andreea a rămas în continuare în lumea showbizului, însă în continuare păstrează aceeași discreție cu care ne-a obișnuit. Are părul șaten închis, e foarte frumoasă și tocmai de aceea atrage atenția oriunde ar fi.

„M-am săturat până peste cap de asocierea cu Eddie C.R.B.L. Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi. Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul „viața noastră’, ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: „viața mea’ și „viața lui’, a declarat Andreea, fosta soție a artistului, conform Viva.

Cum s-a cunoscut CRBL cu Elena, actuala soție

CRBL e căsătorit acum cu Elena, alături de care are și o fetiță. Sunt împreună de 14 ani, iar Alessia, fata lor, are 11 ani. S-au cunoscut pe platourile de filmare pentru emisiunea „Dansez pentru tine”.

El era concurent, în timp ce ea era coregraf. Emisiunea le-a purtat noroc, căci s-au îndrăgostit nebunește. Fericirea celor doi soți a fost completată apoi de venirea pe lume a fetiței lor.

„Nu există secret, este vorba despre «mare atenţie ce alegi în momentul în care o ceri de soţie», să fii convins că este doar ea. Înainte de a ajunge la altar trebuie să fiţi cei mai buni prieteni, să ai curajul să spui totul, fără pereţi, fără limite.

După aia vorbeşti de căsătorie, o relaţie lungă şi, de ce nu, să te gândeşti să ai un copil împreună. Prietenia înainte de iubire. (…) Ţin minte că mi-am cerut repede soţia în căsătorie să nu mi-o ia altul, suntem total opuşi, dar nah minus cu plus se atrag.’, spunea CRBL pentru Click.

Citește și CRBL, decizie radicală! Se întoarce cu toată familia în România, după șase ani în Spania. Care e motivul

Citește și Motivul pentru care CRBL s-a mutat în Spania: „Am găsit plusuri și minusuri. Am plecat cu trei camioane”