Creatoare de modă, scandal cu poliția în noaptea de Revelion. A fosta amendată după ce a fost prinsă fără declarație, după ora 23

Creatoarea de modă Raluca Bădulescu a fost prinsă, în noaptea de Revelion, fără declarație pe proprie răspundere. Ea a mai fost amendată și pentru faptul că nu avea extinctor în mașină și a refuzat să le prezinte poliţiştilor documentele de identitate.

01 ian. 2021, 10:13
Creatoare de modă, scandal cu poliția în noaptea de Revelion. A fosta amendată după ce a fost prinsă fără declarație, după ora 23

Polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei au oprit-o pe vedeta TV în apropierea Arcului de Triumf. Raluca Bădulescu nu avea actele la ea, nici extinctor în mașină, dar nici declarația pe propria răspundere, așa cum cere legea.

Agenţii Brigăzii Poliţiei Rutiere au aplicat trei sancțiuni contravenționale pentru neregulile depistate. „Îndepliniți trei sancțiuni: lipsa documentelor, lipsa extinctorului și nu aveți nici declarația. Veți fi sancționată contravențional. Sancțiunea pentru lipsa documentelor este 870 de lei, pentru lipsa extinctorului este de 870d e lei și pentru că nu aveți declarație este între 500 și 2.500 de lei”, i-a spus agentul, Ralucăi Bădulescu, potrivit imaginilor difuzate de România TV.

Citeşte şi Puţină lume ştie că Raluca Bădulescu are o soră. Ioana seamănă foarte mult cu vedeta Kanal D: „Este o fire discretă”

Creatoarea de modă a încercat să spună că a întârziat doar 13 minute după ora limită prevăzută în lege, dar a precizat că va plăti pentru că a încălcat legea.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai excentrice apariții din peisajul monden. Într-un interviu amplu acordat revistei Viva, Raluca Bădulescu a vorbit despre începuturile sale în carieră. „Sunt o persoană mai extrovertită, așa că acest lucru se reflectă și în modul în care mă îmbrac, în ținutele mele mentare. Pentru mine, niciodată prea mult nu e prea mult. Și „prea multul acesta trebuie să fie foarte bine studiat și în concordanță cu imaginea pe care o prezinți și cu felul tău de a fi. Altfel, orice porți poate părea forțat. Spre exemplu, sunt multe trenduri care „bântuie piața, pe care eu nu le voi aborda niciodată pentru că nu mi se potrivesc; și aici dau exemplu trendurile minimaliste, deconstruite (cămăși cu fața în spate) etc. Ceea ce port eu mi se potrivește mănușă. Nu neapărat este un brand personal, este ceea ce îmi place mie să port. Sunt acea colorată cu foarte multe accesorii”, a declarat Raluca Bădulescu.