Puţină lume ştie că Raluca Bădulescu are o soră. Ioana seamănă foarte mult cu vedeta Kanal D: „Este o fire discretă”

Raluca Bădulescu este cunoscută de toată lumea şi se bucură de aprecierea unui număr impresionant de fani, însă puţini ştiu că vedeta are şi o soră. Ioana seamănă foarte mult cu jurata de la Bravo, ai stil! şi este extrem de discretă Cu ocazia zilei de naştere a tinerei, Raluca a arătat-o tuturo şi i-a transmis un  mesaj emoţionant.

RomaniaTV.net
28 ian. 2020, 16:41

Ea este sora mea, Ioana. Este cea mai deşteaptă, cea mai frumoasă, este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume. Este o minune strălucitoare şi discretă în acelaşi timp.

Cu greu o prind să facem măcar o poză împreună şi nu prea îi place să o postez, dar astazi (n.r. 28 ianuarie) nu mă pot abţine, pentru că este ziua ei. La mulţi ani, Ioana Bădulescu. La mulţi ani, luminoşi şi superbi ca tine. Te iubesc”, este mesajul emoţionant al Ralucăi pentru sora ei mai mică.

 

Motivul pentru care Raluca Bădulescu poartă perucă

Raluca Bădulescu este celebră și pentru perucile pe care le poartă în fiecare zi. Mulți fani s-au întrebat, de-a lungul timpului, ce a determinat-o pe vedetă să recurgă la astfel de transformări fizice, iar ea a mărturisit că este obligată repercusiunile… trecutului.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu nu poate sta prea mult timp fără a merge la solar. „Ştiu că sunt contraindicaţii”

„Eu am părul tot blond, lung cam cât e această perucă, dar este un păr foarte subțire, pentru că, 30 și ceva de ani, l-am vopsit. Pe vremuri se decolora părul, erau alte proceduri, mi-am pus mulți ani la rând decolorant foarte puternic și, în timp, părul s-a subțiat mult. Acasă nu port perucă”, a spus Raluca Bădulescu.