Creatoarea de modă Ingrid Vlasov, audiată la DNA. UPDATE

Ingrid Vlasov, fiica lui Mihail Vlasov, fost președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, s-a prezentat, luni, la DNA, unde a fost audiată. Aceasta a venit însoţită de avocatul ei şi nu a vrut să spună în ce dosar a fost audiată.

07 mart. 2016, 13:27
Creatoarea de modă Ingrid Vlasov, audiată la DNA. UPDATE

UPDATE ora 15.10 Elena Ingrid Vlasov, fiica lui Mihail Vlasov, a plecat de la sediul DNA după aproape o oră de audieri. Aceasta nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, precizând că nu are nimic de declarat.

Nu vreau să dau declaraţii. Nu am ce să comentez„, a spus Ingrid Vlasov.

UPDATE ora 14.15 Elena Ingrid Vlasov, fiica lui Mihail Vlasov, fost președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, a ajuns la DNA. Întrebată de jurnalişti în ce calitate a fost citată, aceasta a spus că nu ştie. Nici avocatul care o însoţeşte nu a vrut să ofere explicaţii.

Creatoarea de modă Ingrid Vlasov este cercetată din luna octombrie 2015 într-un dosar al DNA pentru complicitate la abuz în serviciu, după ce ar fi încasat 20.595 de lei de la Camera de Comerţ şi Industrie a României, în baza unor contracte de drepturi de autor care nu aveau justificare economică pentru instituţie.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie îi cercetează pe Ingrid Elena Vlasov şi pe soţul acesteia, Marian Nedelcu, administrator al unei societăţi comerciale, pentru complicitate la abuz în serviciu, în formă continuată.

Anchetatorii susţin că în perioada 2008- 2009, Ingrid Vlasov, în calitate de administrator al SC Ingrid Vlasov SRL, a încheiat două contracte de cesiune neexclusivă a drepturilor patrimoniale de autor cu Camera de Comerţ şi Industrie a României, în baza cărora a încasat 20.595 lei, pentru prestaţii ce nu au justificare economică pentru această instituţie publică.

CITEŞTE ŞI: Gorghiu, despre audierea în dosarul lui Mihail Vlasov: Am dat explicaţii în calitate de martor, a durat puţin