Creatură marină extraterestră, virală pe TikTok! Nimănui nu i-a venit să creadă că e reală, seamănă cu un personaj celebru din serialul „Stranger Things”

Imagini virale cu o creatură marină neobișnuită! Utilizatorii de pe aplicația TikTok au fost uluiți și au asemănat-o, imediat, cu un personaj înfricoșător din serialul „Stranger Things”

30 nov. 2022, 09:12

În ultimul timp, rețelele de socializare au fost inundate de imagini și videoclipuri cu creaturi bizare de pe tot globul.

Acum, un utilizator TikTok a găsit o creatură de mare ciudată, monstruoasă, iar videoclipul a devenit imediat viral, internauții îl compară cu „Demogorgonul” din serialul fantastic de succes Stranger Things care rulează pe Netflix.

Citiți și: FOTO Creatură dubioasă în lacul unui parc. Are peste 3 metri lungime

Imaginile cu neobișnuita creatură au fost distribuite de The Fish Society, un cont care prezintă, în mod regulat, animale din adâncuri și modul inedit în care acestea pot fi gătite și consumate, potrivit mirror.co.uk

În clipul care a adunat peste 920.000 de vizualizări, Amy Brise, unul dintre membrii echipei, poate fi văzută cum mânuiește un pește cu aspect ciudat, iar majoritatea oamenilor l-au asemănat cu personajul cu aspect înfricoșător, din celebrul serial menționat mai sus, datorită tentaculelor.

Amy arată creatura în timp ce vorbește cu camera și prezintă fiecare detaliu în parte, prezentând inclusiv, partea care poate fi consumat.

La un moment dat, ea apasă pe o parte din creatură, iar din ea ies mai multe tentacule.

„Nu este un Demogorgon, este un crab cu gât de gâscă”, a explicat membra din echipa „The Fish Society”.

Utilizatorii rețelei de socializare au rămas nedumeriți și speriați.

„Sunt convins că fructele de mare sunt extratereștri”, a scris un alt utilizator al aplicației.

The Fish Society are peste 200 de tipuri de fructe de mare listate pe site-ul său, dar această creatură este, cu siguranță, printre cele mai ciudate.

Unul dintre membrii paginii „The Fish Society”, George Chambers, a spus despre creatura prezentată că are un gust asemănător cu midiile.

În luna iunie, The Mirror relata cum o creatură marină adusă pe o plajă din Țara Galilor a fost comparată cu monstrul din serialul „Stranger Things”, dar, în realitate, este o delicatesă extrem de rară și foarte scumpă.

Creatura cu aspect ciudat, care a fost descrisă și ca o „stea de mare care joacă maracas”(n.r.instrument muzical), a fost descoperită pe plajă, de către vizitatorul Shell Longmore.

Citiți și: Descoperire ciudată în adâncurile oceanului. Creatura neobişnuită cu un ochi verde și unul albastru