FOTO Creatură dubioasă în lacul unui parc. Are peste 3 metri lungime

Creatură dubioasă în lacul unui parc. Un bărbat din oraşul Edgewater, Florida, a imortalizat un moment extrem de bizar, când se afla cu soţia lui la plimbare. Imaginile au fost postate ulterior pe reţelele de socializare.

23 sept. 2022, 17:16
FOTO Creatură dubioasă în lacul unui parc. Are peste 3 metri lungime
Creatură dubioasă în lacul unui parc

Creatură dubioasă în lacul unui parc. Nu este prima dată când au loc astfel de apariţii, iar oamenii, şocaţi de ceea ce văd, fotografiază sau filmează, pentru a demonstra că ceea ce povestesc chiar a fost real. La fel s-a întâmplat şi de această dată, când un bărbat se plimba liniştit cu partenera lui în parc şi, deodată, au văzut o creatură imensă în apă.

Creatură dubioasă în lacul unui parc

Bărbatul a filmat creatura și a postat imaginile pe internet, iar acum toţi localnicii se întreabă ce este vietatea şi de unde a venit. „În aceste ape, nu este foarte neobișnuit să îi vezi. Acesta arăta foarte diferit. Avea mușchi uriași ca umerii unui taur. Parcă își rotea umerii ca un urs sub apă. Nu am văzut nici blană, nici cap, nici mâini și picioare„, a mai spus el, potrivit Centre Daily Times.

Tiller, un producător de bărci, locuiește în zonă de cinci ani şi spune că nu a văzut niciodată așa ceva. Potrivit acestuia, respectiva creatură avea o lungime cuprinsă între 3,5 și 4,5 metri și „mârâia”.

Citeşte şi: Descoperire ciudată în adâncurile oceanului. Creatura neobişnuită cu un ochi verde și unul albastru

Spaima unui cuplu care s-a trezit cu o „creatură” ciudată în casă

Unul dintre sfaturile pe care le primești atunci când te muți într-o casă nouă este să îți schimbi încuietorile, pentru a nu avea parte de vizitatori neașteptați. Nu este și cazul cuplului, care se află în plină renovare a casei abia cumpărate, care presupune că în locuința lor nu a intrat o persoană, ci o „creatură”.

Aceștia au arătat pas cu pas evoluția renovării pe contul lor de TikTok. În urma lucrărilor, pe podea s-a adunat mai mult praf, unde proprietarii au putut observa urmele ciudate a unei ființe pe care încă nu au identificat-o. Aceștia cred că dacă praful nu s-ar fi adunat pe podea, nu și-ar fi dat seama niciodată că alături de ei mai trăiește cineva. (Vezi AICI imaginile)