Creatură misterioasă prinsă de un pescar într-un lac! Imaginile şocante au împânzit internetul – VIDEO

Un pescar a capturat accidental un vierme înfiorător în timp ce pescuia în Lacul Zavoj din Serbia. Bărbatul a filmat creatura misterioasă şi a distribuit-o pe Facebook. 

RomaniaTV.net
21 mai 2020, 07:57
Creatură misterioasă prinsă de un pescar într-un lac! Imaginile şocante au împânzit internetul – VIDEO

În clipul ciudat, animalul de tip extraterestru se ridică pe albia lacului după ce a fost agățat accidental în timpul pescuitului. Creatura de culoare închisă se mișcă cu o mișcare distinctivă de prindere în timp ce se aruncă deasupra unor roci.

Incidentul a fost filmat pe lacul Zavoj, pe râul Visocica, în sud-estul Serbiei, iar materialul video a fost postat ulterior pe Facebook de Marko Ungurjanovic, unde a fost viralizat de spectatorii curioşi.

Citeşte şi: IMAGINI ŞOCANTE Creatură înfiorătoare descoperită pe plajă. Ce ar fi, de fapt, mutantul găsit de un câine VIDEO

Deși nu știa ce este organismul, el a descoperit mai târziu că era un Nematomorfa, cunoscut în mod obișnuit sub numele de vierme de vier sau vierme gordien. Majoritatea speciilor au dimensiuni cuprinse între 5 și 10 centimetri, uneori atingând lungimi de până la doi metri în cazuri extreme.

În ciuda acestei lungimi extreme, viermii au de obicei un diametru între unul și trei milimetri. Viermii de păr pot fi găsiți în zone umede, cum ar fi piscine, pâraie, bălți și rezervoare. În timp ce viermii adulți au viață liberă, larvele trăiesc ca paraziți pe creaturi, cum ar fi gândacii, mantidele și crustaceele.

Au o cuticula externă fără cilia (un organ asemănător părului) iar în interior, aceştia au doar un mușchi longitudinal și intestin nefuncțional. 

Urmăreşte imaginile AICI