Creează-ţi un profil atrăgător pe Facebook

Single şi doritoare de companie? Îţi spunem cum să-ţi faci un profil de Facebook care să atragă bărbatul pe care ţi-l doreşti.

RomaniaTV.net
05 mart. 2014, 14:34
Creează-ţi un profil atrăgător pe Facebook

În ziua de azi, când mai toată ziua ţi-o petreci la serviciu şi abia mai ai timp de o ieşire cu prietenele sau de mers la sală, e tare greu să mai cunoşti tipi noi… Poate doar dacă ai bafta de a mai merge pe la cursuri care atrag oameni inventivi şi deschişi ca cele dedicate scrierii creative sau cele care presupun să-ţi cultivi un hobby ca olăritul, grădinăritul, aranjamentele florale şi multe altele.

Reguli de relatie pe Facebook

Altfel, ”locul” de agăţat pentru mai toţi tinerii planetei s-a mutat din cluburi pe Facebook, aşa că, în cazul în care eşti în căutări de partener, ar fi bine să-ţi pui la punct profilul şi Wall-ul de Facebook. Noi îţi spunem care sunt ”detaliile” care fac muzica iubirii online.

1. Publică fotografia potrivită

În primă instanţă, eşti tentată să te gândeşti că o fotografie sexy te-ar putea ajuta să atragi mai multe like-uri de la bărbaţi care ar vrea să te cunoască mai bine. De fapt, lucrurile stau cu totul altfel…

Este dependenta de retelele de socializare?

Tot ceea ce vei obţine cu o fotografie într-o ipostază sexy este o grămadă de like-uri şi… cam atât. Poate vei avea parte şi de câteva invitaţii la întâlniri programate la ore târzii din noapte, scopul fiind o noapte fierbinte de sex, dar nimic mai mult.

Dacă vrei bărbaţi care să te ia considerare pentru o relaţie de lungă durată şi care să fie interesanţi de tine ca persoană, nu doar ca un corp apetisant, postează fotografii din timpul sesiunilor tale de sport, din vacanţe sau din timpul cursurilor de chitară, de exemplu.

Mai multe trucuri pentru un profil atragator, pe Cosmopolitan.ro.