Cremă de faţă cu puternic efect antirid

Este știut faptul că ridurile nu pot fi amânate multă vreme, însă este adevărat că ele pot fi estompate. Fie că apelezi la uleiuri naturale, cum sunt cel de shea și de cocos, ori ceri ajutorul unui medic dermatolog, rezultatele pot fi spectaculoase, dar nu sunt de lungă durată. Efect bun obții și dacă folosești creme preparate în casă, din ingrediente cu proprietăți antirid.

RomaniaTV.net
11 iul. 2016, 13:06
Cremă de faţă cu puternic efect antirid

Unele vicii, cum sunt fumatul, consumul de băuturi alcoolice, expunerea prelungită la soare, ședințele la solar și unele gesturi ale feței favorizează apariția ridurilor. Din fericire, următoarea cremă poate întârzia un timp liniile profunde apărute pe ten.

O poți prepara din produse accesibile, pe care le ai mai mereu în casă, deci nu te îngrijora că este scumpă, iar ingredientele sunt greu de procurat.

De ce ai nevoie

Sigur găsești prin frigider sau în cămară un ou. Într-un vas sparge-l și amestecă-l cu două linguri cu ulei de măsline. Poți folosi și ulei de avocado ori de cocos sau poți face o combinație din aceste trei uleiuri prețioase pentru sănătatea pielii. Adaugă peste o jumătate de linguriță de miere și două lingurițe de vaselină (o găsești la magazinele tip plafar sau în farmacie).

Citeşte şi  Secretul unui ten tânăr şi frumos: masca antirid cu sfeclă roşie

Modul de preparare

Topești vaselina prin metoda bain marie și apoi o dai deoparte, să se răcorească. Adaugi restul ingredientelor și amesteci încet, până obții o pastă cremoasă. O păstrezi în recipient de sticlă, opac și închis ermetic. E bine să stea la răcoare și în spațiu întunecos.

Dimineața și seara, aplică pe zona afectată de riduri sau predispusă o mică parte din cremă și masează. Hrănește pielea, o hidratează și o lasă catifelată și suplă. În plus, este potrivită pentru toate tipurile de ten.

Dacă o folosești în fiecare zi, după doar 7-10 zile o să vezi primele rezultate.

Proprietățile ingredientelor

Vaselina este foarte des folosită în produsele dermatocosmetice, pentru că oferă pielii nutrimenții de care are nevoie, o hidratează, o stimulează să producă mai mult colagen și, astfel, o ajută să-ți mențină suplețea.

Mierea este și ea foarte eficientă când vine vorba despre riduri și poate fi folosită ca atare. Trebuie s-o lași pe zona afectată de linii adânci în epiderm aproximativ un sfert de oră, apoi te clătești cu multă apă.

Uleiurile au proprietăți antioxidante și, deci, sunt armele perfecte contra ridurilor și a liniilor de expresie.

Oul are multe proteine în compoziție, care ajută la menținerea fermității pielii.

Aceasta este masca facială antirid mai bună decât botoxul