Crezi că te MINTE? 8 trucuri de la 3 agenţi CIA te ajută sa afli ADEVĂRUL

Abilitatea de a convinge pe cineva să îţi spună adevărul este extrem de utilă, iar foştii agenţi CIA Philip Houston, Michael Floyd şi Susan Carnicero îţi arată cum să reuşeşti cu ajutorul a 8 paşi simpli.

RomaniaTV.net
25 ian. 2016, 12:42
Crezi că te MINTE? 8 trucuri de la 3 agenţi CIA te ajută sa afli ADEVĂRUL

1. Întâlneşte-te cu persoana respectivă

Alege o discuţie între patru ochi, întrucât nimănui nu-i place să îşi recunoască vina în faţa unei mulţimi. Şi nu uita să aduci mâncare! Oamenii sunt mult mai dispuşi să se deschidă în timp ce mănâncă, fiindcă asociază mâncarea cu plăcerea. În plus, acest gest te face să pari mai blândă, iar persoana se va simţi cumva datoare ca urmare a comportamentului tău.

2. Nu folosi un ton acuzator şi agresiv

În schimb, dă dovadă de empatie şi simpatie, dar mai ales este recomandat să fii cât se poate de sinceră. Vorbeşte rar şi încet, începând cu ceea ce specialiştii denumesc o Observaţie Directă a Îngrijorării.

Citeşte şi  Cele mai întâlnite minciuni spuse de bărbaţi, când vor să se vadă cu altă femeie

Spre exemplu, spune-i: „Îţi mulţumesc pentru că ai acceptat să vorbeşti cu mine. Apreciez acest lucru. Voiam să îţi spun că unele dintre spusele tale nu se leagă şi am nevoie să mă ajuţi să înţeleg ceea ce îmi scapă.”

3. Nu adresa întrebări

În schimb, pregăteşte un monolog prin care să transmiţi că deja ştii ce a făcut, că înţelegi presiunea care l-a determinat să facă această greşeală şi asigură-l că dacă mărturiseşte, veţi încerca împreună să rezolvaţi problema.

4. O persoană vinovată caută înţelegere, aşa că formulează discursul astfel încât să transmiţi disponibilitatea de a ierta greşeala.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.