NOI DEZVĂLUIRI în cazul crimei care a ÎNFIORAT Constanţa. Martorul cheie a fost IGNORAT de autorităţi

Continuă dezvăluirile în cazul morţii Larei Şaban, amanta politicianului turc, găsită moartă în Constanţa în urmă cu doi ani. Martorul cheie în acest caz nu a fost luat în seamă de autorităţile din România. Potrivit România TV, cea mai bună prietenă a Larei Şaban spune că aceasta era permanent ameninţată cu moartea.

28 feb. 2014, 07:26
NOI DEZVĂLUIRI în cazul crimei care a ÎNFIORAT Constanţa. Martorul cheie a fost IGNORAT de autorităţi

Cea mai bună prietenă a Larei Şaban, doctoriţa Bilge Sezgin, a făcut dezvăluiri incredibile pentru cei de la Kanal D. Femeia spune că amantul Larei, politicianul turc, a început să o ameninţe pe aceasta de când era însărcinată şi chiar a vrut să o oblige să facă avort la şapte luni.

Când era însărcinată în şapte luni, politicianul a început să facă presiuni asupra ei să renunţe la sarcină. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca s-o determin să nu recurgă la acest gest. Mai mult, i-am spus că voi sesiza poliţia!„, a declarat Bilge Sezgin. Ea adaugă că mulţi ar fi avut motive să-i dorească Larei moartea.

Citeşte şi Declaraţii ULUITOARE. Pentru prima dată de la uciderea Larei Şaban, soţia criminalului rupe tăcerea

Când Lara era însărcinată primea foarte multe telefoane de ameninţare! Omorâti-o! Direct! Am auzit la telefon! Câteodată, ea deschidea căsuţa vocală şi se auzea direct din telefon”, a adăugat prietena celei ucise.

Femeia mai spune că Lara Şaban avea o casetă compromiţătoare cu politicianul, aceasta dispărând însă după moartea ei. „Lara avea o casetă video despre politician, iar relaţia lor nu era una bună. Videocaseta era în casă după ce a murit ea, dar au pătruns în casă, au deschis seiful şi au luat-o!”, a mai declarat Bilge Sezgin pentru Kanal D.

Vezi şi ULTIMELE IMAGINI cu Lara Şaban în viaţă

Doctoriţa spune că a depus multe sesizări privind moartea Larei atât la Bucureşti, cât şi la Constanţa, însă nimeni nu a luat-o însă în seamă. Acum, ea se teme pentru siguranţa fetiţei Larei, care a fost încredinţată unui apropiat al politicianului.

Citeşte şi Noi dezvăluiri în cazul Larei Şaban, amanta politicianului turc, ucisă şi găsită moartă în Constanţa VIDEO

În mai, 2012, Lara Şaban a fost găsită moartă pe un câmp între localităţile Lumina şi Năvodari. Gilberto Ghiunal Şaban, fratele Larei şi George Davidescu, prietenul celor doi din copilărie, au fost acuzaţi de uciderea Larei. Cei doi bărbaţi, deşi au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă, nu au recunoscut niciodată fapta. Ei au susţinut mereu că au fost doar martori la crima comisă de doi cetăţeni turci, într-un apartament din Constanţa.