Crima care a îngrozit o ţară întreagă. Un tată şi-a ucis toţi cei trei copii, într-un apartament din Zagreb

Un bărbat în vârstă de 56 de ani este suspectat că şi-a ucis cei trei copii minori în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un apartament din Zagreb, a anunţat poliţia, în timp ce presa locală susţine că el este un austriac ce trăieşte în Croaţia.

25 sept. 2021, 14:44
Crima care a îngrozit o ţară întreagă. Un tată şi-a ucis toţi cei trei copii, într-un apartament din Zagreb

Alertată de rudele acestui bărbat care i-au descoperit pe reţelele sociale anunţul că se sinucide, poliţia din Zagreb a intervenit şi a găsit cadavrele celor trei copii şi pe tatăl lor „în stare de sănătate deteriorată”.

„Medicii au constatat moartea violentă a copiilor, în timp ce bărbatul a fost dus la spital pentru îngrijiri”, se arată într-un comunicat.

Doi dintre cei trei copii, gemeni, aveau 7 ani, în timp ce al treilea copil avea 4 ani, potrivit presei locale şi televiziunii N1.

Citeşte şi Crimă şocantă în Germania. Un bărbat l-a ucis pe angajatul unei benzinării, din cauză că acesta i-a cerut să poarte mască

Bărbatul a încercat probabil să se sinucidă prin ingerare de otravă sau medicamente, a indicat agenţia oficială de presă Hina, precizând că mama copiilor, fosta soţie a suspectului, nu se afla în Zagreb în momentul crimei.

Citeşte şi Ionela, tânăra omorâtă de fostul iubit în Gorj, a depus plângere la Poliţie, cu trei zile înainte de crimă. De frica individului, a cerut ajutor, dar autorităţile au ignorat-o


loading...