Crimă comisă de trei români în noaptea de Revelion. Au ucis cu cruzime un bărbat care îi făcea avansuri unei românce

Trei tineri români, dintre care doi minori și unul care a împlinit 18 ani, au ucis cu cruzime un bărbat care ar fi făcut avansuri unei tinere tot de naționalitate română. S-a întâmplat în noaptea dintre ani, într-o discotecă din localitatea italiană Vittoria, situată în provincia Ragusa din Sicilia.

02 ian. 2023, 15:35
Crimă comisă de trei români în noaptea de Revelion. Au ucis cu cruzime un bărbat care îi făcea avansuri unei românce

Crimă odioasă comisă de trei români în noaptea de Revelion. Cei trei, dintre care doi minori și unul care a împlinit 18 ani în urmă cu numai câteva luni, au petrecut în noaptea dintre ani în discoteca „La Dolce Vita” din Vittoria, situată în provincia Ragusa din Sicilia.

La un moment dat, un bărbat de 30 de ani, din Tunisia, a început să-i facă avansuri unei tinere românce, lucru care i-a înfuriat pe cei trei români, prieteni de-ai fetei, scrie rotalianul.ro.

Citeşte şi: O familie de români din Italia a şocat după ce a pus la uscat cârnații pe balcon. Cum au reacţionat localnicii

Cei trei români l-au aşteptat pe tunisian la ieșire din discotecă pentru a-i da o lecție. L-au lovit cu bestialitate folosind bâte și chiar și un cuțit. La scurt timp, la locul atacului au ajuns şi carabinierii. Din păcate pentru tunisian era pentru târziu. Loviturile i-au fost fatale tânărului de 30 de ani.

Citeşte şi: Sfârșit dramatic pentru un român din Italia! A hotărât să își pună capăt zilelor cu un flex

Agresorii au fost prinşi şi duşi la Poliţie. În cele din urmă, românul de 18 ani a mărturisit crima.

Judecătorul a dispus încarcerea celor trei criminali în penitenciarul din Ragusa, iar ancheta continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-au petrecut faptele.