Crimă din gelozie în Gorj. Şi-a înjunghiat soţia pentru că vorbea la telefon cu un alt bărbat

Scene de coşmar în judeţul Gorj. O femeie a fost ucisă de soţul ei într-un acces de gelozie, după ce a prins-o în timp ce vorbea la telefon cu un alt bărbat.

20 ian. 2021, 20:41
Crimă din gelozie în Gorj. Şi-a înjunghiat soţia pentru că vorbea la telefon cu un alt bărbat
foto: igj.ro

Soartă cumplită pentru o femeie ucisă de soţul gelos în Scoarţa, judeţul Gorj. Soţul ar fi surprins-o în timp ce vorbea la telefon şi a devenit gelos.

Orbit de gelozie, bărbatul şi-a înjunghiat mortal nevasta. După comiterea crimei, individul a încercat să se sinucidă. Nora lui l-a găsit într-o baltă de sânge şi a sunat la 112, scrie Adevărul.

Bărbatul care s-a tăiat în zona abdomenului a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Cei doi soţi aveau trei copii adulţi. Din spusele vecinilor, scandalul dintre soţi dura de două zile.

Citeşte şi: Asistenta care a distrus 60 de doze de vaccin COVID aruncă vina pe DSP Deva: ”Am făcut cum mi s-a spus”

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a demarat o anchetă. Locul în care femeia a fost înjunghiată mortal a fost împânzit de criminalişti.

Femeia ucisă de soţul gelos în Scoarţa primea ajutor social. „Era o familie care se descurca mai greu”

Potrivit sursei citate, primarul comunei Scoarţa, Ion Stamatoiu, a afirmat că cei doi soţi au beneficiat de ajutor social o anumită perioadă şi se înţelegeau bine.

„Era o familie care se descurca mai greu în privinţa banilor. Au beneficiat de ajutor social şi veneau împreună la lucru. Nu am auzit că s-au certat vreodată. Am rămas şi eu surprins de ceea ce s-a întâmplat”, a precizat edilul.

Citeşte şi: PSD cere demisia ministrului Vlad Voiculescu