Crimă în Bucureşti. O tânără a fost ucisă de iubit chiar de petrecerea de ziua ei de naştere

Două cazuri tragice au avut loc vineri seara, unul în cartierul bucureştean Militari, altul în Botoşani, ambele pe fondul geloziei.

16 dec. 2022, 23:46
Crimă în Bucureşti. O tânără a fost ucisă de iubit chiar de petrecerea de ziua ei de naştere

Sfârșit tragic pentru o tânără din Capitală, o nouă crimă anchetată de poliţie! Fata a fost înjunghiată de iubit chiar înainte de petrecerea organizată pentru ziua ei de naștere. Concubinul a luat un cuţit şi a înjunghiat-o mai întâi în spate, apoi in zona inimii. Fata s-a tarat către lift, dar a luat-o şi a adus-o în casa. Ultimul apel la 112 a fost la câteva zeci de minute înainte de crimă. vecinii şi rudele au aprins cateva lumanari, zona din partea scarilor este blocată de criminalişti. Bărbatul a fost dus la secţia 20 pentru audieri şi va fi propus pentru arestare preventivă.

În Botoşani, un bărbat de 55 de ani şi-a agresat fosta concubină şi pe doi dintre copiii săi. El avea emis ordin de protecţie din luna noiembrie.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani este cercetat de poliţiştii din Botoşani după ce şi-a agresat fosta concubină şi pe doi dintre copiii săi, el având emis un ordin de protecţie din luna noiembrie.

Crima care a șocat Spania! Un român a găsit o valiză în care se afla un corp fără cap la Barcelona

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, vineri seară, de către o femeie, de 40 de ani, din comuna Copălău, cu privire la faptul că fostul concubin ar fi agresat-o atât pe ea, cât şi pe doi dintre copiii săi, provocându-le leziuni fizice.

“Echipajul de poliţie direcţionat la faţa locului a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, victimele fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Faţă de fostul concubin, un bărbat de 55 de ani, era emis un ordin de protecţie, din luna noiembrie, ca urmare a comiterii unei infracţiuni de violenţă în familie”, a transmis IPJ Botoşani.  El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi nerespectarea ordinului de protecţie.

Cazul Onești. S-a aflat ce a discutat Gheorghe Moroșan cu operatorii 112 și polițiștii, înainte de dubla crimă. Dialog halucinant

Crima de la Dumbrava: Ucigașul care a omorât cu sânge rece o femeie, condamnat la 13 ani și patru luni de închisoareBărbatul care acum patru luni a omorât cu cruzime o femeie la Dumbrava, a fost condamnat la 13 ani și patru luni de închisoare. Sentința a fost pronunțată zilele trecute de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, transmite Deschide.md.

De menționat că la data de 18 august, bărbatul de 36 de ani, originar din Șoldănești, a venit într-o casă din Durlești pentru a discuta cu un bărbat, la care a efectuat anterior lucrări de construcție. După ce nu l-a găsit acasă, acesta a decis să se răzbune pe concubina acestuia, o femeie de 38 de ani.

Astfel, acesta i-a aplicat lovituri cu cuțitul în regiunea abdomenului, umărului stâng și mânii stângi după care victima a căzut. Ulterior, i-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul și în regiunea gâtului, în rezultatul cărora, victima a decedat. Procuratura precizează că persoana dată nu este la prima abatere de ordin penal.