Crimă în Drobeta Turnu Severin. Un tânăr de 22 de ani şi-a înjunghiat mortal tatăl

O crimă a avut loc luni dimineaţă în cartierul Crihala din municipiul Drobeta Turnu Severin. Un tânăr în vârstă de 22 de ani şi-a înjunghiat mortal tatăl în vârstă de 54 de ani. Vecinii spun că ei obișnuiau să se certe destul de des.

RomaniaTV.net
14 mai 2018, 08:55
Crimă în Drobeta Turnu Severin. Un tânăr de 22 de ani şi-a înjunghiat mortal tatăl

Un tânăr, de 23 de ani, Filip Ştefan Cristian, şi-a ucis în această dimineaţă tatăl, în vârstă de 53 de ani, într-un apartament din Drobeta Turnu Severin.

Autorul era cunoscut cu probleme psihice şi fusese internat în Spitalul de Psihiatrie de la Gătaia, în urmă cu două saptamani, după care a părăsit unitatea spitalicească şi a plecat în Danemarca. A fost adus la domiciliu ieri de către părinţi, aceştia fiind îngrijorati de starea sa de sănătatea, deoarece întrerupsese tratamentul. Astăzi, în jurul orei 10.00, mama acestuia a plecat de acasă pentru a face cumpărături, iar la întoarcere la auzit pe fiul ei ţipând pe scări. În momentul în care a intrat în casă l-a găsit pe bărbat într-o baltă de sânge. Femeia a sunat la 112 dar medicii nu au putut decât să constate decesul soţului ei. Oamenii legii au găsit arma crimei, un cuţit de bucătărie. Autorul este încătuşat şi se află în custodia poliţiei.