Crimă înfiorătoare în Argeş. O bătrână a fost strangulată în propria casă

O femeie dintr-o comună din Argeş a fost sugrumată în propria casă. Ea locuia singură la capătul satului şi chiar dacă ar fi strigat după ajutor nimeni nu avea cum să o audă. Criminaliştii sunt în alertă, dar nu au dat de urma ucigaşului.

20 mart. 2015, 10:51
Crimă înfiorătoare în Argeş. O bătrână a fost strangulată în propria casă

Femeia de 75 de ani a locuit ani buni în Capitală, informează România TV. De câţiva ani s-a mutat la Moşeni, în Argeş, unde şi-a ridicat o casă la marginea satului. Singura care îi trecea pragul era o nepoată. Alertată că bătrâna nu-i răspunde la telefon a mers să vadă ce s-a i s-a întâmplat. A găsit-o însă moartă în casă, întinsă pe pat.

Citeşte şi Cadavrul unei femei dispărute, descoperit îngropat în beciul unei case. Proprietarul, declaraţie ameţitoare

„A fost gasita culcata in pat, in pijamale. Nepoata ei a găsit-o”, a spus o vecină a femeii. Victima locuia la mare distanţă de vecini şi chiar dacă a strigat după ajutor nimeni nu avea cum să o audă şi să o salveze.

„Zona e destul de nepopulata, sa zic asa, puţini oamen. E departe, vecinii sunt la 150 de metri”, a declarat primarul comunei. Localnicii spun că bătrâna nu crea probleme, dar că de mai multă vreme se judeca cu singurul ei fiu.

„Ştiu ca se judeca cu baiatul. Dumneaei a zis ca se judeca cu baiatul pentru casa de aici, cu pamant ceva2, a spus o altă vecină. 

Citeşte şi Tragedie în Bucureşti. O femeie a murit într-un incendiu

Anchetatorii au găsit indicii extrem de importante la locul crimei. În casă nimic nu era răvăşit, iar uşa nu a fost forţată, ceea ce înseamnă că ucigaşul îi era apropiat. Fie avea chei potrivite, fie a fost primit în casă de cea pe care a ucis-o. „Din concluziile preliminare de la Medicina Legala se pare ca a fost strangulata. Ca urmare a asfixiei mecanice, cauzata de strangulare”, a declarat Iolanda Drăguţ, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. 

Criminaliştii au un cerc de suspecţi. Mai multe persoane au fost deja audiate, dar criminalul este încă în libertate. El riscă 25 de ani de închisoare pentru omor.