Crimă înfiorătoare într-un local din Satu Mare. Barmaniţa a fost ucisă într-un jaf

O barmaniţă a fost ucisă, în noaptea de duminică spre luni, într-un local de lângă gara din municipiul Satu Mare. Bărbatul suspectat de crimă a fost reţinut după trei ore la frontiera cu Ungaria, în timp ce intenţiona să părăsească ţara, fiind dus la audieri.

RomaniaTV.net
05 mart. 2018, 07:36
Crimă înfiorătoare într-un local din Satu Mare. Barmaniţa a fost ucisă într-un jaf

Victima avea 43 de ani şi a fost atacată în incinta barului de către un bărbat, care ar fi intenţionat să sustragă bani. Ea a fost pur şi simplu desfigurată, după cum declară surse judiciare.

Autorul crimei, un bărbat din comuna sătmăreană Lazuri şi care lucra în construcţii, a intrat în barul Casablanca şi a vrut să o jefuiască pe femeie. El a lovit-o în zona capului şi a abandonat-o, dar femeia şi-a revenit şi şi-a anunţat o colegă. Aceasta nu a înţeles în prima fază ce s-a întâmplat deoarece victima nu vorba coerent, astfel că a sunat la 112. La faţa locului au ajuns poliţiştii care au găsit-o pe femeie moartă.

Bărbatul care a ucis-o pe barmaniţă se pare că nu a ar fi acţionat singur. El a fost reţinut în vama Uziceni în timp ce încerca să iasă din ţară. În acelaşi timp, poliţiştii au mai identificat două persoane care au legătură cu criminalul, şi posibil şi cu crima. Acestea sunt audiate la Parchet.