Crimă înfiorătoare la Satu Mare! Un tânăr de 25 de ani a ucis un bătrân pentru o rață

Crimă șocantă în localitatea Trip din Satu Mare. Un bărbat de 62 de ani a fost găsit mort în curtea sa, acolo un tânăr a dat buzna și a vrut să îi fure o rață. Bătrânul a fost lovit cu cărămidă și cu piciorul în zona capului.

24 feb. 2023, 13:49
Crimă înfiorătoare la Satu Mare! Un tânăr de 25 de ani a ucis un bătrân pentru o rață

Un băiat în vârstă de 25 de ani este suspectul principal în cazul de crimei din satul Trip. Bărbatul în vârstă de 62 de ani din judeţul Satu Mare se pare că a fost ucis cu bestialitate de tânăr. Procurorii spun că tânărul a avut doi complici, iar anchetatorii au refăcut filmul evenimentelor.

Citiți și: Tragedie în Satu Mare. Un bărbat s-a sinucis cu mama bolnavă în casă

Bătrân din Satu Mare, ucis cu sălbăticie de un tânăr care voia să îi fure o rață

Crima șocantă a avut loc sâmbătă seara, atunci când tânărul a ieșit să bea cu doi prieteni, la barul din sat. După ce s-au amețit bine, cei trei au decis să fure o rață din curtea unui vecin. În momentul în care aceștia au intrat în curte, animalele au început să facă zgomot, iar bărbatul a ieșit să vadă ce se întâmplă.

Doi au reușit să fugă, dar tânărul nu a renunțat la misiunea sa și a început să îl lovească pe bătrân, pentru a nu fi acuzat de furt.

Acesta a fost lovit mai multe ori cu o cărămidă, dar și cu piciorul în cap, apoi agonizat în curte ore bune, până când s-a stins din viață, conform presasm.ro

Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a anunţat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că suspectul a fost reţinut pentru omor calificat şi tentativă la furt calificat.

„Din probele administrate rezultă că, în seara zilei de 18.02.2023, inculpatul L.F., însoţit de suspecţii S.D. şi L.M., pe fondul stării de ebrietate, s-au deplasat la locuinţa victimei T.I. din localitatea Trip cu intenţia de a sustrage o raţă. Inculpatul L.F a escaladat gardul imobilului, fiind surprins şi recunoscut de victima alertată de animalele domestice. Suspecţii, speriaţi, au părăsit locul faptei, iar inculpatul, pentru a se sustrage de la răspunderea penală, i-a aplicat victimei multiple lovituri cu o cărămidă şi cu piciorul în zona capului, cauzându-i un traumatism cranio-facial acut care a condus la decesul acesteia”, se arată în comunicat.

Agresorul bătrânului urmează să fie prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ulterior, mama suspectului principal a recunoscut că fiul ei a mai fost implicat în altercații, dar nu știa să aibă vreo problemă cu vecinul pe care este acuzat că l-a omorât.

Citiți și: De noaptea minții! S-a sinucis în timp ce vorbea la telefon. Bărbatul din Satu Mare a sunat o rudă să-i țină de urât