De noaptea minții! S-a sinucis în timp ce vorbea la telefon. Bărbatul din Satu Mare a sunat o rudă să-i țină de urât

Un bărbat din Satu Mare, în vârstă de 55 de ani, și-a pus capăt zilelor în timp ce vorbea la telefon.

08 feb. 2023, 23:07
De noaptea minții! S-a sinucis în timp ce vorbea la telefon. Bărbatul din Satu Mare a sunat o rudă să-i țină de urât

Un bărbat din Satu Mare a decis să își pună capăt zilelor, la doar 55 de ani. Omul nu a vrut să fie singur în timp ce își lega ștreangul de gât, așa că a sunat o rudă să îi țină de urât la telefon.

Citește și Ea este Ștefania, fata din Satu Mare ucisă de o banală pneumonie: ”Am fi vrut să cânți alături de noi”

Sătul de presiunile vieții, bărbatul a decis să își încheie socotelile cu viața. Bărbatul și-a luat viața la el acasă, marți seară. Ajutoarele au fost chemate imediat, însă bărbatul nu a mai putut fi ținut în viață.

Citește și Un bărbat din Dâmboviţa s-a sinucis cu o armă de vânătoare. S-a împuşcat în cap

„Astăzi, la ora 19.22, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Arinului. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu 8 cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Forțele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament. Victima, o persoană de sex masculin cu vârsta de 55 ani, a fost găsită cu semne incompatibile cu viața”, au precizat cei de la ISU Satu Mare, potrivit Observator.