Tragedie în Satu Mare. Un bărbat s-a sinucis cu mama bolnavă în casă

Tragedie în Satu Mare. Un bărbat a fost găsit, joi seara, mort, într-un imobil din zona Transilvaniei. O vârstnică din aceeași casă a ajuns la spital. Primele date arată că bărbatul care locuia împreună cu mama sa s-a sinucis.

23 feb. 2023, 22:16
Tragedie în Satu Mare. Un bărbat s-a sinucis cu mama bolnavă în casă
Un bărbat s-a sinucis cu mama bolnavă în casă

Tragedie în Satu Mare. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost chemat, joi seara, să deblocheze ușa unei locuințe în municipiul Satu Mare, unde două în vârstă nu răspundeau aparținătorilor.

Tragedie în Satu Mare

Pompierii au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament. Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani a fost găsit mort, iar o femeie cu vârsta aproximativă de 90 ani fost predată echipajului Serviciului de Ambulanță al județului Satu Mare.

Potrivit PresaSM, vecinii nu l-au mai văzut pe bărbat de câteva zile și erau preocupați, mai ales că mama sa era imobilizată la pat. Se pare că bărbatul și-a pus capăt zilelor iar mama sa nu a știut ce s-a întâmplat.

Citește și: Încă o elevă de 14 ani a murit la Spitalul Județean Satu Mare. Se pregătește un protest față de atitudinea cadrelor medicale

Inaugurare cu alai de preoţi şi tăiat de panglică

Situație incredibilă în județul Satu Mare, unde autoritățile județene au inaugurat cu fast un drum care duce… nicăieri. Drumul modernizat are o lungime totală de 2,859 kilometri, din care 1,696 kilometri pe partea română a frontierei și un drum de 1,163 kilometri pe partea ucraineană.

Pe hârtie, noul drum modernizat ar trebui să asigure accesul către punct de trecere a frontierei româno-ucrainene de la Tarna Mare-Hyzha. Dar care este complet nefuncțional, deci ÎNCHIS! Și care, să fim serioși, nu se va deschide prea curând dată fiind situația din țara vecină și prietenă”, notează jurnaliștii de la presasm.ro.

Primarul comunei Tarna Mare, Monica Sobius, apără, însă, investiția. „Este un drum care traversează comuna noastră și este folosit de localnici. Sperăm să se deschidă și punctul de trecere a frontierei, noi ne-am făcut partea noastră și l-am construit. Acum depinde de autoritățile centrale. Considerăm că este un pas important înainte”, a declarat aceasta pentru sursa citată.

La evenimentul din Satu Mare au participat mai mulţi funcţionari publici, trei preoţi şi două persoane îmbrăcate în port popular. Oficialitățile județene susțin că obiectivul principal al proiectului este îmbunătăţirea accesibilităţii în cele două regiuni partenere pentru a optimiza mobilitatea persoanelor şi a bunurilor şi a sensibiliza publicul cu privire la importanţa dezvoltării unei societăţi integrate social şi coezive.