Crimă MONSTRUOASĂ în Marea Britanie. O adolescentă a fost ABUZATĂ, ucisă, TRANŞATĂ şi făcută kebab

Charlene Downes a devenit cunoscută în Marea Britanie după ce a fost ucisă, tranşată şi făcută kebab. În ciuda aparenţelor, crima monstruoasă nu este vreo poveste de Halloween sau vreun scenariu de film horror, ci o poveste care a zguduit Marea Britanie în urmă cu 10 ani. Poliţia a redeschis cazul, după informaţii care au condus la ipoteza că, înainte de a fi ucisă în mod barbar, Charlene ar fi fost abuzată sexual de nu mai puţin de 100 de bărbaţi.

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 21:16
Crimă MONSTRUOASĂ în Marea Britanie. O adolescentă a fost ABUZATĂ, ucisă, TRANŞATĂ şi făcută kebab

Charlene Downes avea 14 ani când a dispărut, pe 1 noiembrie 2003, din Blackpool. Poliţia a căutat-o ani de zile, dar în cele din urmă anchetatorii au închis cazul concluzionând că tânăra a fost ucisă. Cum corpul ei nu a putut fi găsit, autorităţile au presupus că a fost tranşat.

Un caz similar s-a petrecut în 2007, când o altă tânără, Paige Chivers, a dispărut în condiţii similare, la vârsta de 15 ani. Acum, anchetatorii au motive să creadă că între cele două crime ar fi o legătură şi au informaţii care conduc spre ipoteza că, înainte de a fi ucise, cele două copile ar fi fost abuzate sexual de zeci de pedofili.

Poliţia are în vizor 100 de bărbaţi care cred că ar putea avea legătură cu cazul lui Charlene şi caută conexiuni cu dispariţia lui Paige, ambele fiind identificate drept tinere care obişnuiau să se lase seduse de bărbaţi mai în vârstă, aflaţi în căutare de sânge proaspăt.

Şeful anchetei spune că mizează pe faptul că persoane care ar fi putut avea informaţii valoroase la momentul dispariţiei lui Charlene, dar nu le-au dezvăluit atunci din varii motive, ar putea avea o altă viziune acum. „Prietenii celor două fete, adolescenţi în momentul în care acestea au dispărut, sunt acum adulţi şi poate au proprii copii. Sper ca acum să fie mai curajoşi şi să ne ofere informaţii”, a explicat acesta.

În cazul dispariţiei lui Charlene, autorităţile au arestat un bărbat, Iyad Albattikhi, patronul unui fast food din Blackpool. Acesta a fost acuzat de procurori că ar fi ucis-o şi tranşat-o pe Charlene, folosind apoi carnea pentru kebabul pe care îl vindea pentru a-şi acoperi urmele. Tribunalul l-a achitat, însă, pe bărbat, în lipsa unor probe solide. Acesta a afirmat, însă, în timpul procesului, că o cunoştea pe Charlene deoarece aceasta petrecea mult timp în zona fast food-ului său, unde „agăţa” bărbaţi mai în vârstă cu care întreţinea apoi raporturi sexuale.