Crimă ODIOASĂ. Şi-a ucis MAMA lovind-o cu TOPORUL în cap. Vezi ce au găsit anchetatorii în casa ucigaşului

Un bărbat din Câmpina este bănuit de uciderea mamei sale în vârstă de 91 de ani, după ce anchetatorii au găsit în casa acestuia mai multe indicii privind odioasa crimă.

RomaniaTV.net
27 apr. 2014, 16:38
Crimă ODIOASĂ. Şi-a ucis MAMA lovind-o cu TOPORUL în cap. Vezi ce au găsit anchetatorii în casa ucigaşului

Un bărbat de 63 de ani din Câmpina a fost dus la audieri, duminică, el fiind bănuit că, în urmă cu două zile, şi-a ucis mama în vârstă de 91 de ani, lovind-o cu un obiect contondent.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Georgian Drăgan, bărbatul a sunat, duminică, la numărul de urgenţă 112, anunţând că mama sa este decedată în casă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru efectuarea cercetărilor. Trupul neînsufleţit al femeii prezenta lovituri cu un obiect contondent, posibil cu un topor şi, din primele date, se pare că aceasta a fost şi înjunghiată.

Citeşte şi CRIMĂ MACABRĂ: Un bărbat şi-a tăiat mama cu un fierăstrău şi a gătit-o la grătar

Bărbatul este bănuit că şi-ar fi ucis mama, întrucât anchetatorii au găsit la faţa locului indicii care arată că aceasta ar fi încercat să ascundă urmele faptei sale. În casa bărbatului au fost găsite mai multe cârpe cu care se pare că a şters urmele de sânge.

Conform anchetatorilor, bătrâna, care locuia la Bucureşti, a fost adusă la Câmpina vineri de fraţii bărbatului.

Trupul neînsufleţit al victimei va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru efectuarea necropsiei.

Citeşte şi CONFESIUNEA DRAMATICĂ a unui MINOR CRIMINAL. Filmul care l-a inspirat să-şi ucidă mama şi sora