Crimă oribilă comisă de un român în Cehia. Poliţiştii l-au prins în Bucureşti

Un român dat în urmărire internaţională de autorităţile din Cehia pentru că ar fi ucis o tânără de 24 de ani a fost prins de poliţişti în Bucureşti. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru 15 zile.

21 dec. 2016, 12:08
Crimă oribilă comisă de un român în Cehia. Poliţiştii l-au prins în Bucureşti

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) au depistat marţi, în Capitală, un cetăţean român dat în urmărire internaţională de autorităţile din Cehia pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Bărbatul are 30 de ani şi este din Iaşi, fiind urmărit la nivel naţional din data de 10 decembrie 2016, la solicitarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, prin ordinul IGPR.

„Acesta este bănuit de autorităţile judiciare cehe că, în seara zilei de 10 august a.c., aflându-se în interiorul unui apartament din localitatea Liberec – Republica Cehă, ar fi atacat şi ucis cu un cuţit o femeie de naţionalitate cehă, în vârstă de 24 ani”, se arată într-un comunicat de presă emis de IGPR.

Potrivit Mediafax, bărbatul a fost prezentat, marţi, procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior s-a dispus arestarea lui pentru 15 zile.

Bărbatul se află în arestul central al Poliţiei Capitalei.

Potrivit> Un bărbat şi-a omorât iubita sub ochii fiicei sale. 20 de minute a lovit-o cu picioarele. Se oprea doar să mai fumeze o ţigare