CRIMĂ ORIBILĂ: Şi-a omorât în bătaie de vecinul, pentru că animalele au păscut pe pământul lui VIDEO

Şi-a omorât în bătaie un vecin pentru că animalele au păscut pe pământul lui. Scena de groază s-a petrecut în judeţul Vaslui. Martor a fost un copil de 12 ani, fiul victimei, care a văzut cum tatăl lui se prăbuşeşte la pământ. Victima a murit în scurt timp la spital, iar vecinul bătăuş a fost arestat.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 05:56
CRIMĂ ORIBILĂ: Şi-a omorât în bătaie de vecinul, pentru că animalele au păscut pe pământul lui VIDEO

Agresorul s-a întâlnit cu vecinul său la fântâna din sat. Supărat că animalele vecinului au păscut pe pâmântul lui, a vrut să îi aplice o corecţie. Aşa că l-a luat la bătaie. Scena s-a petrecut sub privirile fiului 12 ani.

Bărbatul a reuşit să se târască până acasă, iar rudele au chemat ambulanţa. Medicii însă nu l-au mai putut salva, bărbatul a suferit o hemoragie internă masivă.

Sătenii spun că agresorul este un om de temut în sat, dar nu îl credeau în stare să omoare pe cineva. Agresorul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut. „Efectuăm cercetări cu privire la o infracţiune de lovituri cauzatoare de moarte. Este vorba de un conflict apărut de la păşunarea unor animale pe pământul celeilalte persoane”, a declarat procurorul criminalist Ovidiu Berinde.

Trei copii cu vârste între 3 și 12 ani au rămas orfani de tată.