Crima pasională a unei românce! Şi-a înjunghiat iubitul în inimă de Crăciun! Medicii nu au putut face nimic

 Crimă pasională în Scoţia! Un român în vârstă de 25 de ani din judeţul Galaţi a fost omorât, conform autorităţilor chiar de către iubita sa! Cuplul se afla în vacanţă la nişte prieteni în oraşul Kirkcaldy, din Scoţia. Accidentul teribil a avut loc chiar în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie 2019.

RomaniaTV.net
10 ian. 2020, 14:01

 Tragedia a avut loc pe 25 decembrie 2019, chiar în prima de Crăciun, poliţia încă nu cunoaşte modul exact în care s-a întâmplat totul. Samuel Stoica, în vârstă de 25 de ani, din satul Toflea, Galaţi, se afla în locuinţa unor prieteni împreună cu iubita sa, Adriana Ciurar, în vârstă de 23 de ani, din aceeaşi localitate. 

Cuplul se afla în Scoţia în vacanţă şi urmau să se întoarcă imediat după terminarea sărbătorilor de iarnă. Imediat după orele prânzului, poliţia a fost sesizată că din casă se aude un scandal mare, cu ţipete şi zgomote puternice. Mai multe echipaje s-au deplasat de urgenţă la faţa locului însoţite de către un echipaj medical. În interiorul casei se afla românul, înjunghiat în piept.

Medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa tânărului român, fiind declarat decedat. Conform presei din Scoţia, tânărul a fost ucis chiar de către iubita sa, care a fost reţinută şi acuzată de crimă.  Un purtător de cuvânt al Parchetului a confirmat faptul că Adriana Ciurar a apărut în faţa instanţei, fiind arestată, sub acuzaţia de crimă, după moartea iubitului ei

Fratele victimei susţine că tânăra i-a mărturisit iubitului, o persoană extrem de religioasă, membru al Bisericii „Rugul Aprins” faptul că vrea să rămână în Scoţia, la muncă, iar acesta i-ar fi reproşat că va ajunge o prostituată. Cearta a degenerat, iar fata l-a înjunghiat în piept cu un cuţit de bucătărie. 

Trupul neînsufleţit al românului se află de peste două săptămâni de la crimăm la morga din Kirkcaldy şi va urma să fie predat familiei pentru a fi adus în România.

Mesaj de ameninţare cu 24 de ore înainte de moarte

Înainte cu 24 de ore de crimă, Samuel a primit mai multe mesaje de ameninţare pe Facebook. Conform unor poze postate pe o reţea de socializare, dar şi a unu mesaj de ameninţare,  Adriana Ciurar, născuse de curând.