CRIMĂ PASIONALĂ la Focşani: Un bărbat şi-a sugrumat soţia, după care s-a sinucis

Orbit de gelozie, un bărbat şi-a sugrumat soţia, iar apoi şi-a înfipt un cuţit în inimă. Vecinii sunt socaţi de ce s-a petrecut în casa celor doi soţi, pe care îi cunoşteau ca oameni liniştiţi şi fără probleme.

RomaniaTV.net
06 apr. 2013, 06:10
CRIMĂ PASIONALĂ la Focşani: Un bărbat şi-a sugrumat soţia, după care s-a sinucis

Cei doi soţi erau îmbrăcaţi în pijamale când au fost găsiţi, iar anchetatorii bănuiesc că erau morţi de cel puţin o zi şi o noapte, informează România TV.

Îngrijoraţi că cei doi nu mai dau nici un semn, vecinii au anunţat rudele. „l-am sunat pe cumnatul său şi a venit cumnatul său şi a sunat la 112. Când a văzut ce s-a întâmplat, bărbatul a rămas tablou”, a declarat un vecin al cel doi.

Cei doi nu aveau copii şi aveau o situaţie financiară stabilă, deşi stăteau într-un bloc de locuinţe sociale. Se pare că gelozia i-ar fi luat minţile bărbatului. „Bărbatul a omorât-o pe soţie prin sugrumare, după care el şi-a înfipt un cuţit în zona inimii. Cel mai probabil, din informaţiile pe care le avem de la vecini, crima s-a petrecut din gelozie”, a precizat procurorul Parchetului Focşani, Nicolae Ghihaniş.

Aceasta este una dintre cele mai grave fapte comise în Focşani de din vara anului trecut. Atunci, un bărbat a înjunghiat mortal un preot, în biserică, după slujbă.