Crimă pasională la o petrecere. Un homosexual şi-a ucis iubitul din gelozie şi nimeni nu a intervenit

Bătut cu bestialitate fără a se putea apara sau ca cineva să intervină. Aşa a sfârşit un bărbat de 50 de ani, din Cluj Napoca care a fost omorât din gelozie, de doi tineri, unul dintre atacatori se presupune că este iubitul victimei. La toată scena au asistat fără a face nimic încă cinci bărbaţi.

RomaniaTV.net
03 mart. 2014, 11:29
Crimă pasională la o petrecere. Un homosexual şi-a ucis iubitul din gelozie şi nimeni nu a intervenit

O crimă oribilă a avut loc într-un apartament pe strada Vidraru din cartierul clujean Mănăştur. Un bărbat de 50 de ani a fost ucis în timpul unei petreceri la care participau 7 persoane. Vecinii spun că s-au auzit zgomote din apartamentul în care s-a produs crima, însă nu au ştiut ce s-a întâmplat până a venit poliţia.

„În apartament se dădeau multe petreceri la care erau invitaţi doar bărbaţi. E posibil ca unul dintre ei să fie iubitul mortului că aşa se aude în bloc”, a declarat pentru NEWS CLUJ, Ioana C., locatara a blocului în care s-a comis omorul.

Potrivit newscluj.wordpress.com, în urma verificărilor poliţiştii au stabilit că în apartament, la momentul producerii decesului, se aflau trei bărbaţi cu vârste între 50 şi 60 de ani şi patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, între care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan.

„Faţă de tinerii de 22 de ani, respectiv de 23 de ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, urmând a fi prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de arestare preventivă”, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Cluj.

Citeşte şi: Gest ÎNFIORĂTOR al unui tată. Şi-a ÎNJUNGHIAT fiul, iar apoi s-a SPÂNZURAT VIDEO