Crimă şocantă în Austria. Un român şi-a ucis în bătaie iubita pentru că nu câştiga cât şi-ar fi dorit el

Un român în vârstă de 28 de ani este acuzat că şi-a ucis în bătaie iubita, pentru că nu câştiga cât şi-a fi dorit el. Crima oribilă s-a petrecut în Austria.

11 aug. 2022, 21:21
Crimă şocantă în Austria. Un român şi-a ucis în bătaie iubita pentru că nu câştiga cât şi-ar fi dorit el

Crimă şocantă în Austria. Un român în vârstă de 28 de ani riscă să-şi petreacă restul anilor după gratii, după ce şi-a omorât iubita. Femeia era tot româncă şi lucra ca prostituată într-un club din Austria.

Crimă şocantă în Austria. Româncă ucisă în bătaie pentru că nu câştiga suficienţi de mulţi bani

Citeşte şi Crimă şocantă în Iaşi. Tânăr de 30 de ani, acuzat că şi-a ucis soţia pentru că nu câștiga destul la videochat

Andrei şi Iulia aveau amândoi 28 de ani şi erau împreună de cinci ani. Au plecat împreună în Austria, în speranţa unui trai mai bun decât în ţară. Tânăra se angajase într-un club de noapte din Carintia şi câștiga între 2.000 și 3.000 de euro pe lună. Deşi bărbatul nu lucra, acesta nu era deloc mulţumit de banii pe care îi aducea în casă iubita sa. Acesta ar fi vrut ca Iulia să facă cel puţin 750 de euro pe zi, relatează Heute, citat de digi24.

Deşi ştia cu ce se ocupă iubita sa şi era de acord, Andrei era foarte gelos. Acesta o lua razna în momentul în care Iulia întârzia de la muncă şi o bătea. Aşa s-a întâmplat şi pe data de 15 noiembrie. Tânăra a venit acasă mai târziu decât venea de obicei, iar când Andrei a întrebat-o de ce și cine a adus-o cu mașina până acasă, aceasta a refuzat să-i răspundă. Mai mult, când a văzut şi că femeia venise acasă si cu bani puţini, Andrei  a început să o bată cu coada din aluminiul al unui mop, apoi, după ce aceasta s-a rupt, cu o șipcă din lemn desprinsă din pat.

A bătut-o atât de tare încât Iulia a leșinat. Când şi-a dat seama ce a făcut, Andrei a încercat să facă să-şi revină şi a stropit-o cu apa, după care i-a făcut respirație gură la gură. Totul a fost în zadar. Speriat, a dus-o la spital, dar medicii n-au mai putut s-o salveze. În urma necropsiei,  s-a stabilit că Iulia suferise o hemoragie internă masivă din cauza loviturilor încasate.

Românul a recunoscut totul în faţa judecătorilor, însă spune că nu a vrut niciodată să-şi omoare iubita.

„Clientul meu regretă profund ceea ce a făcut şi este afectat emoţional. Nu credea că este posibil să provoace moartea victimei”, a declarat pentru sursa citată avocatul bărbatului.

Andrei urmează să fie judecat pe 14 septembrie şi riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă.

Citeşte şi Luna de miere pe insula paradisului s-a încheiat cu moartea soţiei. Soţul este suspect de crimă