Crimă șocantă în India. Și-au omorât fiicele fără milă după ce au primit ”un mesaj divin”

Două surori au fost înjunghiate mortal cu un trident de către părinții lor. Totul a venit după ce aceștia au primit ”un mesaj divin” prin care li se cerea să își sacrifice fiicele.

27 ian. 2021, 15:22
Crimă șocantă în India. Și-au omorât fiicele fără milă după ce au primit ”un mesaj divin”

Crimă șocantă în India. Padmaja Naidu, în vârstă de 50 de ani, și soțul ei, Purushottam, ar fi primit un „mesaj divin” prin care li se cerea să își sacrifice fiicele. Cumplitele crime au avut loc în Madanapalle, India, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Caz şocant, medic din Lombardia arestat pentru că îşi ucidea pacienţii. A omorât doi bolnavi de Covid, ca sa elibereze paturi în spital

Vecinii familiei au auzit zgomote ciudate în cursul serii de duminică, iar oamenii legii au găsit a doua zi cadavrele lui Alekhya, în vârstă de 27, și Sai Divya, în vârstă 22 de ani. Unul dintre trupurile lor a fost descoperit în camera de rugăciune a familiei, în timp ce celălalt se afla sub o cârpă roșie în altă parte a casei.

Crimă șocantă în India. Conform oamenilor legii, părinții celor două fete le-ar fi înjunghiat cu un trident înainte de a le bate cu gantere.

„Membrii familiei se comportau ciudat de la izbucnirea pandemiei de COVID-19. Obișnuiau să stea închisi la casa lor mai tot timpul. Cuplul pare a fi extrem de superstițios, deoarece ne-au cerut să păstrăm cadavrele în casă pentru o zi, susținând că fiicele lor vor reveni la viață”, a declarat Ravi Manohara Chari, reprezentant al poliției Madanapalle.

Poliția a adăugat că Padmaja și Purushottam Naidu păreau „în stare de transă” atunci când au fost arestați, spunând ofițerilor că fiicele lor vor reveni în curând la viață. Cuplul este ținut sub observație pentru a decide dacă necesită tratament pentru probleme psihologice.

Patru minore au omorât o altă fată într-un hypermarket, în SUA

Oroare fără margini în Statele Unite. O tânără de 15 ani a fost omorâtă fără milă în incinta unui hypermarket din Louisiana, de patru minore cu vârste într 12 şi 14 ani. Mai mult decât atât, întreaga oroare a fost filmată şi transmisă live, pe Facebook.

Criminalele, ce au vârste cuprinse între 12 și 14 ani, au fost arestate weekendula cesta după ce au omorât fără milă o altă adolescentă într-un hypermarket din Lake Charles, Louisiana, potrivit unei postări de Facebook făcută duminică de către șeriful Calcasieu Parish’s Office.

Minorele ar fi folosit un cuţit pe care îl furaseră special dintr-un magazin. De altfel, una dintre ele a filmat toată scena şi a transmis-o live. În videoclip aaceasta apare ţinând un cuţit în mână în timp ce se îndrepta către victimă.