Noi detalii șocante despre dubla crimă din Turnu Măgurele. Cei doi iubiți au fost uciși cu peste 50 de lovituri de cuțit

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul crimei celor doi iubiți de 16 și respectiv 18 ani din Turnu Măgurele. Agresorul și-a ucis victimele cu peste 50 de lovituri de cuțit după care le-a abandonat cadavrele într-o casă nelocuită.

27 oct. 2022, 18:38
Noi detalii șocante despre dubla crimă din Turnu Măgurele. Cei doi iubiți au fost uciși cu peste 50 de lovituri de cuțit

Ies noi detalii la iveală despre crima din Teleorman care a șocat întreaga țară. Agresorul în vârstă de 24 de ani i-a ucis pe cei doi iubiți de 16 și respectiv 18 ani, în noaptea de 24 spre 25 octombrie 2022, din cauza geloziei.

Citește și Cine este criminalul care i-a ucis pe cei doi iubiți din Turnu Măgurele. După ce i-a omorât, le-a ascuns cadavrele într-o casă părăsită

Surse judiciare spun că în noaptea crimei, cei trei ar fi cumpărat mâncare și băuturi alcoolice de la magazinul din localitate, după care au mers în casa agresorului Florentin Vișu, unde au petrecut până la miezul nopții, când nu se știe din ce cauză a avut loc un schimb de replici care a degenerat într-o încăierare între cei doi tineri.

Atunci, agresorul a luat un cuțit de bucătărie și i-a ucis cu sălbăticie pe cei doi adolescenți. Prima victimă a fost chiar tânărului în vârstă de 18 ani, care a fost ucis cu peste 40 de lovituri de cuțit, după care Vișu s-a năpustit asupra fetei de 16 ani pe care a înjunghiat-o de zece ori.

Imediat după cumplita crimă, agresorul a încercat să își curețe urmele lăsate și a aruncat salteaua, dar și hainele pline de sânge. După care a luat cadavrele celor două victime și le-a transportat cu mașina presonală într-o casă aflată în construcții care nu este locuită.

Oamenii legii au descoperit dubla crimă, după ce fratele victimei de 18 ani a sunat la 122 și a spus că el și iubita lui au dispărut fără urmă din casa lor din Târgu Măgurele.

Momentan nu se știe care a fost motivul crimei șocante însă potrivit declarațiilor lui  Florentin Vișu, întregul scandal ar fi pornit după ce victimele au făcut mai multe glume la adresa capacităților sale sexuale.

Mai mult, agresorul le-a mărturisit anchetatorilor că este convins că cei doi tineri uciși cu sânge rece sunt vinovați de faptul că l-a părăsit iubita.

Inițial, Vișu nu a vrut să își recunoască crima odioasă însă anchetatorii l-au convins pe tânăr să vorbească și în cele din urmă, el a fost cel care le-a arătat criminaliștilor unde a ascuns probele.

Criminaliștii exclud varianta producerii dublei crime pe fondul consumului de alcool și așteaptă rezultatul analizelor de la INML pentru a se stabili dacă în noaptea fatidică s-au consumat substanțe psihoactive.

În acest moment, agresorul este acuzat pentru omor calificat iar procurorii cer pentru acesta închisoarea pe viață, mai ales că bărbatul avea un dosar penal și era sub control judiciar. Mai mult, fusese prins în trafic când conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și Primele imagini cu ucigaşul tinerei de 21 de ani. Florin avea 25 de ani şi s-a sinucis după ce a comis crima