Dubla crimă din Turnu Măgurele se transformă într-una triplă. Cosmina, fata de 16 ani ucisă cu sânge rece, era însărcinată în cinci luni

Dubla crimă din Turnu Măgurele care a șocat întreaga țară se transformă într-una triplă. Cosmina, fata de 16 ani ucisă cu sânge rece, era însărcinată în cinci luni. Fata a fost înjunghiată de 10 ori de către prietenul iubitului său.

27 oct. 2022, 19:15
Dubla crimă din Turnu Măgurele se transformă într-una triplă. Cosmina, fata de 16 ani ucisă cu sânge rece, era însărcinată în cinci luni

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul crimei odioase care a avut loc în noaptea de 24 spre 25 octombrie 2022, atunci când Cosmina și David, cei doi iubiți de 16 și respectiv 18 ani, au fost uciși cu sânge rece de Florentin Vișu.

Citește și Noi detalii șocante despre dubla crimă din Turnu Măgurele. Cei doi iubiți au fost uciși cu peste 50 de lovituri de cuțit

Se pare că cei doi tineri nu sunt singurele victime care și-au găsit sfârșitul în mâinile lui Vișu. Cosmina era însărcinată în cinci luni și o dată cu ea și-a pierdut viața și bebelșul pe care fata se pregătea să îl aducă pe lume.

Tatăl copilului era chiar David, băiatul ucis cu sălbăticie de agresorul care i-a aplicat peste 40 de lovituri de cuțit.

După ce a asistat la cumplitele scene, Cosmina a căzut și ea victima lui Florenti Vișu care nu a avut nici un pic de milă față de biata fată, înjunghiind-o de 10 ori.

O dată cu Cosmina și-a pierdut viața și bebelușul celor doi iubiți, pe care tinerii și-l doreau extrem de mult și pe care așteptau cu nerăbdare să îl strângă la piept.

Oamenii legii au descoperit crima, după ce fratele victimei de 18 ani a sunat la 122 și a spus că el și iubita lui au dispărut fără urmă din casa lor din Târgu Măgurele.

Prietena cea mai bună a Cosminei a scos la iveală faptul că tânăra ucisă era însărcinată și că dubla crimă este de fapt triplă.

În acest moment, Florentin Vișu este acuzat pentru omor calificat iar procurorii cer pentru acesta închisoarea pe viață, mai ales că bărbatul avea un dosar penal și era sub control judiciar. Mai mult, fusese prins în trafic când conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și Cine este criminalul care i-a ucis pe cei doi iubiți din Turnu Măgurele. După ce i-a omorât, le-a ascuns cadavrele într-o casă părăsită