Un tânăr și-a împușcat mortal sora de doar 14 ani! Crima sângeroasă a șocat întreaga familie

Un tânăr de 19 ani a comis o crimă sângeroasă care a șocat întreaga familie. Acesta și-a împușcat mortal sora în vârstă de 14 ani. Tânărul a declarat că ar fi fost vorba de un accident.

01 mart. 2023, 18:31
Un tânăr și-a împușcat mortal sora de doar 14 ani! Crima sângeroasă a șocat întreaga familie

O crimă sângeroasă a avut loc în Statele Unite ale Americii. Un tânăr adolescent și-a ucis sora de doar 14 ani, după ce a împușcat-o cu un pistol. Tânărul este în vârste de 19 ani, iar odată ce poliția a ajuns la fața locului acesta a încercat să mintă, spunând că fetița s-ar fi sinucis. Ulterior el și-a recunoscut fapta, afirmând că ar fi fost vorba un accident nefericit.

Citește și: Crimă înfiorătoare la Satu Mare! Un tânăr de 25 de ani a ucis un bătrân pentru o rață

Totul s-a înâmplat în data de 23 februarie, în orașul Opa-Locka din Florida, SUA. Keon Martavious Thornhill, în vârstă de 19 ani, se afla în vizită în casa familiei sale, iar la un moment dat acesta și-a împușcat sora de doar 14 ani, Brianna. Acesta s-ar fi jucat cu un pistocl, despre care se bănuiește că s-a descărcat accidental.

În primele declarații, tânărul de 19 ani a încercat să mintă polițiștii. Acesta a explicat că sora lui și-ar fi luat viața, totuși, ulterior, tânărul a recunoscut adevărul, iar acum acesta este acuzat de crimă. Acesta riscă mulți ani de închisoare.

Un tânăr și-a împușcat sora din greșeală

„Am împușcat-o. A fost o greșeală. Credeți-mă”, a declarat tânărul.

Fetița de numai 14 ani a murit până ca salvarea să poată ajunge la ea. La fața locului se aflau și ceilalți frați ai familiei. Totți se aflau în casă, însă din fericire restul nu au fost răniți. Totuși moartea fetiței a șocat întreaga familie. Când a sosit poliția, tânărul se afla în afara casei. Acesta le-a spus agenților că sora sa sângerează. Polițiștii au descoperit apoi victima în interiorul casei cu o rană provocată de armă, pe față.

„Fiica mea a fost o persoană minunată, a fost foarte respectuoasă, a fost o fată drăguță, fetița mea, iar acum a plecat. Suntem zdrobiți”, a declarat mama fetei.

Femeia a ridicat un semnal de alarmă și sfătuișete toți părinții să nu mai țină arme în casă.

„Fiul meu se juca cu pistolul și a tras accidental. Dacă ai copii, nu ar trebui să existe arme în casa ta.  Fiul meu nu locuiește cu noi, a fost aici și în vizită și s-a jucat cu pistolul când s-a întâmplat asta”,  a spus femeia.

Citește și: Caz șocant în Roman! Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut în plină stradă de mai mulți indivizi