Crimă teribilă în Turda! Un bărbat și-a înjunghiat iubita cu 38 de ani mai tânără și apoi și-a luat viața

Un bărbat de 67 de ani și-a înjunghiat iubita în vârstă de 29 de ani și apoi și-a luat viața, în Turda, județul Cluj.

24 aug. 2023, 23:26

Un eveniment tragic a avut loc în Turda astăzi, în jurul orei 17.00, atunci când polițiștii au fost alertați de către echipajele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj – Detașamentul Turda. Aceștia au fost chemați să intervină într-un imobil situat pe strada Rapsodiei din Turda.

Potrivit informațiilor preliminare, în interiorul imobilului au fost găsite cadavrele a două persoane. Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost descoperit spânzurat în baie, indicând că acesta ar fi recurs la suicid. În aceeași locuință, trupul unei femei în vârstă de 29 de ani a fost găsit acoperit cu un material textil și prezentând urme de sânge pe podea.

Detaliul care aruncă în aer ancheta accidentului. Tatăl lui Sebi, tânărul mort la 2 Mai, a găsit o cameră GoPro în borseta fiului său: „Se aude tot!”. Pe cine a sunat şoferul drogat după impact

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a elucida circumstanțele exacte în care s-au petrecut cele două decese.

“La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj – Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie și cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil. La momentul sosirii pompierilor ușa de acces în apartament era asigurată. Au fost demarate investigații la fața locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul celor doua persoane.

Primele imagini înfiorătoare cu crima din Mangalia! Criminala cară cadavrul prietenei sale cu trolerul noaptea prin parc
Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.”, transmite IPJ Cluj.