Crimă triplă în Florida în urma unui ritual legat de luna albastră VIDEO

O triplă crimă a îngrozit oraşul american Pensacola. O femeie şi cei doi fii ai săi au fost ucişi cu sălbăticie, într-un ritual legat de fenomenul lunii albastre. Aşa-numita lună albastră se referă la a doua lună plină produsă în aceeaşi lună calendaristică. Poliţia caută în prezent vinovatul.

06 aug. 2015, 07:21
Crimă triplă în Florida în urma unui ritual legat de luna albastră VIDEO

Cele trei victime, o femeie de 77 de ani şi cei doi fii ai săi, în vârstă de 49, respectiv 47 de ani, au fost descoperite în locuinţa lor din Pensacola, Florida. Potrivit autopsiei, toţi trei au fost bătuţi cu sălbăticie, după care atacatorul sau atacatorii i-au înjunghiat şi le-au aranjat trupurile neînsufleţite în poziţii ritualice, potrivit WJBF.

Citeşte şi Luna albastră aduce sau nu aduce apocalipsa? De ce nu trebuie să se sperie nimeni

Este vorba de vrăjitorie. Pot să spun asta acum. Momentul crimei a fost atent ales. Momentul morţii coincide, credem, cu ceea este numit „luna albastr㔄, spun autorităţile.

Potrivit folclorului, orice vrajă făcut în noaptea lunii albastre este mult mai puternică, iar mulţi practicanţi ai magiei încearcă ritualuri foarte grele. Poliţiştii americani au deja un suspect pe care îl caută. Este vorba de un bărbat cunoscut pentru că practică vrăjitoria. Ofiţerii cred că atacatorul îşi cunoştea victimele şi că acestea i-au permis să intre în casă.

Citeşte şi O femeie a fost UCISĂ pentru că a practicat VRĂJITORIA