Crimă urmată de sinucidere la Constanţa. Descoperire macabră făcută de fiul victimei

O femeie în vârstă de 51 de ani a fost înjughiată de cel cu care avea o relaţie de un an. După ce a realizat ce a făcut, bărbatul în vârstă de 52 de ani s-a sinuncis. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fiul femeii.

26 oct. 2021, 08:37
Crimă urmată de sinucidere la Constanţa. Descoperire macabră făcută de fiul victimei
Crimă urmată de sinucidere la Constanţa. Descoperire macabră făcută de fiul victimei

Crimă urmată de sinucidere la Constanţa. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de băiatul femeii, care a găsit cadavrele celor doi în bucătărie atunci când s-a întors de la serviciu. Cele două victime ar fi avut o relaţie extraconjugală de mai bine de un an.

Crimă urmată de sinucidere la Constanţa

Femeia în vârstă de 51 de ani îl cunoscuse pe bărbat la locul de muncă, iar de un an de zile aveau o relaţie. Se pare că bărbatul în vârstă de 52 de ani ar fi fost căsătorit, iar apropiaţii spun că scandalul ar fi îzbucnit din cauza geloziei.

Citeşte şi Româncă ucisă cu sânge rece în Italia de partenerul său de viaţă. Crima care i-a şocat pe toţi!

Potrivit primelor cercetări, bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie cu un cuţit în zona toracelui, după care s-a sinucis.

Amândoi au fost găsiţi morţi pe canapeaua din bucătărie, chiar de fiul în vârstă de 28 de ani al femeii.

„Polițiștii din Constanța au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că și-ar fi găsit mama și pe concubinul acesteia decedați, în locuința femeii din municipiul Constanța.

Persoanele au fost identificate, fiind vorba despre o femeie, de 51 de ani și un bărbat, de 52 de ani, ambii fiind decedați, prezentând plăgi tăiate la nivel toracal. Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Trupurile neînsuflețite urmează a fi transportate la morgă, în vederea executării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului“ au precizat reprezentanții IPJ, potrivit focuspress.ro.

Pedeapsa primită de femeia care şi-a ajutat fiica să trasporte cadavrul concubinului într-un tomberon. Filmul crimei care a oripilat o ţară întreagă

Mama femeii din Târgu Mureș, care și-a ucis cu bestialitate concubinul cu mai multe lovituri de topor, a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare. Aceasta este acuzată de profanare de cadavre sau morminte, după ce a ajutat-o pe fiica sa să transporte cadavrul bărbatului într-un tomberon, până la marginea unei păduri din oraș.

Citeşte şi Bărbatul care şi-a ucis soţia – educatoare din București – nu recunoaşte crima. În trecut a mai fost internat la psihiatrie

Femeia în vârstă de 65 de ani a recunoscut totul.

”Instanța reține faptul că inculpata a recunoscut săvârșirea faptei și a avut o atitudine de cooperare cu organele judiciare, regretând comiterea faptei. Față de împrejurarea că inculpata a manifestat regret pe tot parcursul procesului penal și a demonstrat că a conștientizat gravitatea faptei săvârșite, având în vedere faptul că minora (nepoata femeii – n.r.) în prezent se află în grija bunicii materne și întrucât inculpata Bodó Emőke se află în arest preventiv, instanța consideră că o pedeapsă cu închisoarea suspendată sub supraveghere, este de natură a asigura îndeplinirea scopului deopotrivă sancționator, preventiv și de reeducare pentru care a fost instituită răspunderea penală”, se menționează în hotărârea Tribunalului Mureș.

Fiica acesteia este acuzată de omor calificat și profanare de cadavre sau morminte, după ce și-a omorât concubinul cu un topor și a doua zi a transportat cadavrul cu un tomberon, cu intenția de a-l îngropa într-o pădure din apropierea şcolii.