Româncă ucisă cu sânge rece în Italia de partenerul său de viaţă. Crima care i-a şocat pe toţi!

Loredana şi-a găsit sfârşitul în Italia. A fost ucisă cu sânge rece chiar de partenerul său de viaţă. Ţipetele ei i-au îngrozit pe toţi vecinii, însă nimeni nu a reuşit să o salveze.

14 oct. 2021, 19:28
Româncă ucisă cu sânge rece în Italia de partenerul său de viaţă. Crima care i-a şocat pe toţi!

Româncă ucisă cu sânge rece în Italia de partenerul său de viaţă. Crima care i-a şocat pe toţi! Ţipetele ei i-au îngrozit pe toţi vecinii, însă nimeni nu a reuşit să o salveze.

Tragedia s-a petrecut în oraşul Manduria, din Italia, unde românca locuia de mai mulţi ani.

Italianul în vârstă de 75 de ani, pe nume Pietro Dimitri (foto), s-a certat destul de tare cu iubita lui, Loredana, așa că a decis să o ucidă. Planul bărbatului era bine pus la punct, în condițiile în care acesta voia să își pună capăt zilelor ulterior.

Carabinieri Taranto via fanpage.it

Pensionarul a bătut-o fără milă pe Loredana, iar apoi i-a tăiat gâtul cu un cuţit din bucătărie. Loredana Dinoi avea 61 de ani şi nu a mai avut nicio şansă să scape cu viaţă.

Crima s-a petrecut pe 12 octombrie în locuinţa celor doi. După ce şi-a ucis iubita, Pietro Dimitri a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit, dar nu a putut duce planul la capăt, aşa că doar s-a ales cu o rană gravă.

Atunci când echipajele de prim-ajutor au ajuns la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe Loredana și au declarat decesul. Criminalul se află în aceste momente în spitalul Marianna Giannuzzi din Manduria, acolo unde este păzit de carabinieri, potrivit spynews.

Criminalul a rămas cu răni grave la braţe şi gât. Acesta a recunoscut crima în faţa anchetatorilor şi urmează să fie judecat şi să-şi primească pedeapsa.

Citeşte şi Oraşul din Italia care vinde case de locuit cu doar un euro. Care sunt responsabilităţile pe care cumpărătorii trebuie să şi le asume

Citeşte şi O tânără de 21 de ani și-a pierdut viața din cauza unui selfie. Femeia a alunecat de pe un pod celebru și s-a prăbușit 59 de metri în gol!