Crimă urmată de un incendiu în cartierul Drumul Taberei din Capitală VIDEO

O femeie de 60 de ani a fost găsită moartă în apartamentul său din cartierul bucureştean Drumul Taberei. Iniţial, fusese anunţat un incendiu, dar în apartamentul incendiat a fost găsit cadavrul unei femei. În urma cercetărilor, procurorii au ajuns la concluzia că femeia a fost ucisă, apoi s-a încercat ascunderea crimei prin incendierea apartamentului.

RomaniaTV.net
23 dec. 2011, 12:18
Crimă urmată de un incendiu în cartierul Drumul Taberei din Capitală VIDEO

Incendiul s-a produs la etajul nouă într-un bloc din zona Favorit, cartierul Drumul Taberei. Patru echipaje de pompieri şi unul SMURD au intervenit la faţa locului. Pompierii au stins focul în numai câteva minute, dar în apartament au găsit cadavrul unei femei.

Iniţial s-a crezut că femeia a murit din cauza asfixierii. Ulterior, poliţiştii au descoperit lovituri pe corpul femeii. Aşa a apărut ipoteza că victima a fost ucisă înainte.

Vineri seara, procurorul de caz a confirmat că femeia a fost ucisă, după care apartamentul a fost incendiat, pentru a se ascunde orice urmă. Sâmbătă dimineaţa este aşteptat raportul medico-legal, care va face mai multă lumină în acest caz.

Femeia avea 62 de ani şi era agent de credite. Ea umbla din casă în casă pentru a oferi creditele şi apoi mergea la locuinţele debitorilor să colecteze banii din rate.